Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

VANGUARD Alta Pro 263AB 100

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
147,90 €

VANGUARD Alta Pro 263AB 100

Statívy z radu Alta Pro sú obľúbené predovšetkým pre svoju vysokú flexibilitu a stabilitu. Zároveň však umožňujú dosiahnutie záberov z viacerých uhlov, než kedykoľvek predtým. Statív VANGUARD Alta Pro 263AP prináša inováciu stredového stĺpika. Ten teraz umožňuje nastavenie do viacerých uhlov. MACC system umožní svojmu používateľovi nastaviť stredový stĺpik v rozsahu od 0 ° do 180 ° ako vo vertikálnej, tak aj v horizontálnej pozícii. Vďaka tomu môže robiť skvelé makro zábery a špeciálne širokouhlé zábery.
Systém aretácie " Instant Swivel Stop-n-Lock (ISSL) "Umožňuje bezpečne premiestniť stredový stĺpik v rýchlom okamihu jednoduchým pohybom a bez akéhokoľvek narušenia stability statívu. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je rozšírený systém kontroly vibrácií a nárazov fotoaparátu, nohy statívu je ďalej možné nastaviť do uhlov 25, 50 a 80 stupňov. Na nohách sú tiež umiestnené bezpečné zámky so systémom " quarter-twist leg locks ", protišmykové gumové a hrotové zakončenie nôh pre rôzne terény a odnímateľný háčik na zavesenie príslušenstva. Statív Alta Pro 263AB 100 tripod je vyrobený z hliníkových zliatin a je dodávaný s cestovným obalom.


Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Hliník

Maximálna výška:
173 cm

Transportná výška:
71,5 cm

Hlava v cene:
SBH 100

Rýchloupínacia doštička:
QS-39 x2

Možnosť vyosenia stredovej tyče:
Áno

Vodováha:
Áno

Hmotnosť:
2440 g

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 155 cm
Transportná výška 53 cm
Maximálne zaťaženie 7 kg
Hmotnosť 2 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Hliník

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, stupnica pre panoramatické fotografie, Rýchloupínacia doštička, Puzdro
Kód:  OW204b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4719856230269
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01