Obnoviť stránku

VANGUARD Alta Pro 263AP

4,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
149 €

VANGUARD Alta Pro 263AP

Statívy z rady Alta Pro sú obľúbené predovšetkým pre svoju vysokú flexibilitu a stabilitu. Zároveň však umožňujú dosiahnutie záberov z oveľa viac uhlov, než kedykoľvek predtým. Statív VANGUARD Alta Pro 263AP prináša inováciu stredového stĺpika. Ten teraz umožňuje nastavenie do viacerých uhlov. MACC systém umožní svojmu užívateľovi nastaviť stredový stĺpik v rozsahu od 0° do 180° ako vo vertikálnej, tak aj v horizontálnej pozícii. Vďaka tomu môže robiť skvelé makro zábery a špeciálne širokouhlé zábery.
Systém aretácie " Instant Swivel Stop-n-Lock (ISSL) " umožňuje bezpečne premiestniť stredový stĺpik v rýchlom okamihu jednoduchým pohybom a bez akéhokoľvek narušenia stability statívu. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je rozšírený systém kontroly vibrácií a nárazov fotoaparátu, nohy statívu je ďalej možné nastaviť do uhlov 25, 50 a 80 stupňov. Na nohách sú tiež umiestnené bezpečné zámky so systémom " quarter-twist leg locks ", protišmykové gumové a hrotové zakončenie nôh pre rôzne terény a odnímateľný háčik pre zavesenie príslušenstva.


Parametre a špecifikácia:

Materiál:
horčík

Maximálna výška:
175,5 cm

Transportná výška:
72,5 cm

Hlava v cene:
PH-32 trojcestná

Rýchloupínacia doštička:
QS-51

Možnosť vyosenia stredovej tyče:
Áno

Vodováha:
Áno

Hmotnosť:
2600 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 175,5 cm
Transportná výška 72,5 cm
Maximálne zaťaženie 5 kg
Hmotnosť 2,6 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Hliník

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Trojcestná (3D)

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, ovládacia páka (pre video), Rýchloupínacia doštička
Kód:  OW204c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4719856237893
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04