Obnoviť stránku

VANGUARD Alta+ 234AP

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Alta+ 234AP

' Kvalitný foto statív z hliníkovej zliatiny a pákové hlavy, ktorý patrí do vyššej strednej triedy produktov, je vhodný predovšetkým pre výlety po prírode aj na horské túry, a to vďaka svojej extrémnej ľahkosti a pevnosti.Váha statívu je iba 1,55 kg.Zložený statív môžete ľahko pripevniť k Vášmu cestovnému batohu, bez toho aby Vás svoju váhou významne zaťažil.
Nohy hliníkového statívu zaručujú výnimočnú ľahkosť a jednoduché používanie.Nohy sú samostatne nastaviteľné v 3 uhloch (25 °, 50 °, 80 °), sú vhodné pre použitie pri nerovnakej výške v teréne aj fotenie z malých uhlov.Oceľové hroty a dômyselné gumové pätky umožňujú optimalizovať stabilitu statívu.Veľké penové rukoväte sú navrhnuté pre použitie v akomkoľvek počasí.
Stredovú tyč je možné otočiť o 180 ° a priblížiť sa tak ešte viac k zemi.Na konci tyče je háčik na zaťaženie statívu a jeho lepšiu stabilizáciu.
Rýchloupínacia doštička s 1/4 skrutkou, je vybavená ergonomickým bezpečnostným mechanizmom s dvojitým zámkom s automatickým uzatváraním.
Statív je dodávaný vrátane ochranného obalu a profesionálne trojcestné Panoramatické hlavy PH-22 s fluidným pohybom.Hlava má ľavú rúčku na 360 ° otáčania a 180 ° preklopenie a pravú rúčku pre horizontálne nastavenie až 90 °.Hmotnosť hlavy je pouhých 360 g.
Tento kvalitný kompaktný statív vie vyhovieť aj vysokým nárokom profesionálnych fotografov.
Technické parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Samostatne nastaviteľné nohy do 3 uhlov (25 °, 50 °, 80 °)
Kompaktnosť a extrémna ľahkosť
Materiál:
Hliníková zliatina
Hlava:
PH-22
Třícestná
Priemer nohy:
23 mm
Uhol nastavenia nôh:
25 °, 50 °, 80 °
Výška zloženého statívu:
525 mm

Hmotnosť:

1,55 kg
Max.výška:
1450 mm
Max.zaťaženie:
3 kg
Počet výsuvných dílů nohy:
4
Farba:

Kód:  OW105v
Produktové číslo:  4719856225760

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19