Obnoviť stránku

VANGUARD Abeo Plus 363AT

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Abeo Plus 363AT

Dokonale stabilný statív je zvlášť vhodný pre natáčanie alebo fotografovanie v teréne. Pevná konštrukcia z hliníkovej zliatiny zaisťuje úplnú stabilitu. Je vybavená spoľahlivými páčkovými zámkami s nastaviteľným tlakom. Stredový stĺpik disponuje rýchlym nastavením vertikálnej polohy fotoaparátu, nohy statívu sú nastaviteľné do uhlov 25, 50 a 80 stupňov. Súčasťou variabilného stojanu je aj adaptér, s ktorým dosiahnete veľmi nízkych uhlov.

Kľúčové vlastnosti

  • Pevná a stabilná konštrukcia
  • Veľká výška aj nosnosť
  • Zámky s nastaviteľným tlakom
  • Vhodný do terénu aj do štúdia
  • Adaptér pre nízke uhly
  • Spodný háčik na vybavenie

Vhodný do každého terénu

Praktickou výbavou sú rôzne koncovky pre nohy statívu. Vďaka patrične tvarovaným pätkám je vhodný do mäkkého terénu, napríklad snehu alebo piesku. Stabilný bude aj na náročných povrchoch vďaka bodcom a nesklame ani na hladkej podlahe s gumovými pätkami. Výnimočne vhodný je aj ako štúdiový statív.

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 180 cm
Transportná výška 67 cm
Maximálne zaťaženie 12 kg
Hmotnosť 2,8 kg

Materiál

Materiál Hliník
Kód:  OW221f
Produktové číslo:  VA01136

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01