Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

VAMA GUN 1325

4,5 2 hodnotení
166,42 €

VAMA GUN 1325

Zaujíma vás finančne nenáročné, ale pritom bezpečné riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? V tom prípade je sejf skvelou voľbou. Na uschovávanie zbraní doma sa treba riadiť prísnymi pravidlami. S dodržaním legislatívnych predpisov vám pomôže zbraňový sejf, ponúka možnosť umiestniť zbraň a strelivo do iných sekcií. Vzhľadom na svoju veľkosť sa hodí na dlhé zbrane. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je potrebné, aby ste sejf pripevnili na stenu. Dôležitým aspektom je, že u sejfu, na rozdiel od trezora, by ste nemali očakávať certifikát zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste mali mať strach o bezpečie svojich vecí, navyše namiesto chýbajúceho certifikátu oceníte nižšiu obstarávaciu cenu sejfu. Otváranie sa uskutočňuje pomocou kľúča, bez zadávanie zložitých číselných kódov. Farba povrchu VAMA GUN 1325 je sivá. Spoľahlivá a kvalitná ochrana je dôležitou súčasťou vášho pokoja, keďže už sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Základné prednosti VAMA GUN 1325

  • So zbraňovým sejfom si už nemusíte robiť starosti, kam uložíte svoje lovecké zbrane
  • Zamykanie sejfu VAMA GUN 1325 sa uskutočňuje pomocou kľúča
  • Na upevnenie na stenu využite pripravené otvory na povrchu schránky

Ďalšie parametre sejfu VAMA GUN 1325

Pred zakúpením sejfu by ste si mali premyslieť, akými predmetmi alebo dokumentmi ho naplníte. Sejf VAMA GUN 1325 býva vďaka svojim rozmerom radený medzi veľké produkty vo svojej sekcii. Rozmery vonkajších strán sú 130 × 20 × 25 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 127,8 × 19,8 × 21,5 cm. Bezpečnosť nutne nesúvisí s tým, že je sejf ťažší, ale závisí od opláštenia. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt VAMA má hmotnosť 16 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Zbraňový trezor
Ukotvenie Na stenu
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 130 cm
Vonkajšia hĺbka 25 cm
Vonkajšia šírka 20 cm
Hmotnosť 16 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 127,8 cm
Vnútorná šírka 19,8 cm
Vnútorná hĺbka 21,5 cm

Typ zbrane

Typ zbrane Na dlhé zbrane

Farba

Farba Sivá
Kód:  VAMA068
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VAMA123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11