Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

VAMA Arzenal 1253 15RU sivá grafitová

673,85 €

VAMA Arzenal 1253 15RU sivá grafitová

Ak vlastníte väčší obnos peňazí či cennosti, potom by vo vašej firme či domácnosti nemal chýbať spoľahlivý priestor na umiestnenie. Naozaj prísne podmienky treba splniť pri držaní zbrane a jej skladovaní. Veľmi prísne podmienky ste povinní splniť pri držaní a skladovaní zbrane nech pre obranu či lov., umožňuje umiestnenie zbrane a streliva do odlišných sekcií. Svojou veľkosťou je určený na dlhé zbrane. Trezor je potrebné pripevniť, aby bola zaistená čo najväčšia bezpečnosť, pri tomto produkte oceníte už pripravené otvory na ukotvenie do steny. Jedným z významných parametrov je aj bezpečnostná trieda. Na predmetoch, ktoré budete vnútri uschovávať, záleží jej hodnota. Platí tu, že ak chcete mať vyššiu bezpečnosť, musíte zvoliť vyššiu triedu, menovite pri tohto trezore máte bezpečnostnú triedu S1. Otváranie sa vykonáva pomocou kľúča, odpadne vám tak napríklad stres sa zabudnutím číselného kódu. Ďalším dôležitým prvkom nielen pre vás, ale aj pre poisťovňu, je pridelenie certifikácie pre zámok aj plášť. Farba trezora VAMA Arzenal 1253 15RU sivá grafitová je antracitová. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Významné prednosti trezora VAMA Arzenal 1253 15RU sivá grafitová

  • V zbraňovom trezore nájde miesto vaša zbraň aj príslušenstvo
  • Disponuje certifikátom pre bezpečnostnú triedu S1
  • Uzatváranie trezora VAMA prebieha pomocou kľúča
  • Disponuje certifikátom podľa noriem STN a EN
  • Na uchytenie do steny je schránka vybavená otvormi na povrchu

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Zbraňový trezor
Ukotvenie Do steny
Bezpečnostná trieda S1
Zámok Na kľúč
Certifikácia Certifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 125 cm
Vonkajšia hĺbka 34,5 cm
Vonkajšia šírka 54,5 cm
Hmotnosť 83 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 124,4 cm
Vnútorná šírka 53,9 cm
Vnútorná hĺbka 29,5 cm

Typ zbrane

Typ zbrane Na dlhé zbrane

Farba

Farba Antracitová
Kód:  VAMtr01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  120149.01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08