Obnoviť stránku

VALERA Swiss'X Digital

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VALERA Swiss'X Digital

VALERA Swiss'X Digital je digitálny žehlička na vlasy, ktorá vám vyčarí účes ako od profesionálneho kaderníka. Vyznačuje sa maximálnou šetrnosťou k vlasom a možnosťou presného nastavenia požadovanej teploty, takže sa nemusíte báť príliš vysokých teplôt a z nich vyplývajúceho, nechceného ničeniu vlasov. Vďaka systému pohyblivých doštičiek žehlička k vlasom dokonale priľne a plynule po nich kĺže, bez toho aby ich akokoľvek poškodzovala.

Žehlička sa vyznačuje ultrarýchlym zahriatím doštičiek počas 20 sekúnd. Päťvrstvové keramicko-turmalínové doštičky účinne zabraňujú statickému efektu a elektrizácii vlasov, pretože turmalín predstavuje prírodný zdroj negatívnych iónov s unikátnymi elektrickými vlastnosťami. Keramika umožňuje rovnomerné rozloženie tepla po celej dĺžke vlasov, a preto je konečný výsledok presný a precízne.

Žehlička má univerzálne napätie, takže je vhodná pre použitie doma i na cestách. Disponuje aj otočným napájacím káblom s dĺžkou 3 metre. Ergonomicky tvarované držadlo sa veľmi dobre drží a nešmýka. Bezpečné termoizolačné zakončenie zaručuje studenú špičku a ochranu proti popáleniu prstov. Navyše je žehlička vybavená bezpečnostnou kontrolkou HOT počas ochladzovania doštičiek a automatickým vypnutím po 60 minútach nečinnosti. Elegantný žehlička v čiernom dizajne vám zaistí perfektné vlasy každý deň.

Vlastnosti:

  • pohyblivé doštičky
  • ultrarýchle zahriatie
  • bezpečnostná kontrolka
  • automatické vypnutie
  • univerzálne napätie 100-240 V
  • ergonomická rukoväť
  • termoizolačné zakončenie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilný kábel
Materiál žehliacej plochy Keramika, Turmalín
Max. teplota 230 °C
Príkon 37 W
Doba nahriatia 19,6 s

Funkcie

Displej Nepodsvietený displej
Funkcie Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Automatické vypnutie

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla 3 m
Farba Čierna
Kód:  EAT5211k
Produktové číslo:  VAL000092389

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04