Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D

128,90 €

Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D

Lesklé a zdravé vlasy, ktoré každého ohromia? Presne tento sen vám splní fén na vlasy Valera. Očarí vás jemnosťou a šetrnosťou pri starostlivosti o vaše vlasy. Fén na vlasy s dokonalým vyhotovením je vybavený praktickými funkciami, ako je ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy je výkonný a spoľahlivý vďaka motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2000 W. Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasťou balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér je ideálnym riešením na rovnomerné rozptýlenie vzduchu okolo kaderí. Prirodzene suší ako pri vysúšaní na vzduchu, tým pomáha potlačiť krepovatenie vlasov a dosiahne tak perfektný konečný výsledok. Vďaka dobre vymyslenej konštrukcii vedie stylingový koncentrátor vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak môžete jednoducho tvarovať účes po jednotlivých častiach bez porušenia existujúceho účesu.

Fén na vlasy Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D ...
Fén na vlasy Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D ...

Zásadné vlastnosti fénu na vlasy Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D

  • Fén na vlasy Valera prepožičia vašim vlasom žiadaný lesk
  • Ionizačná technológia pre dokonale hladké a jemné vlasy
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2000 W
  • Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na spevnenie účesu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Dĺžka prívodného kábla má 3 m
  • K baleniu patrí tiež pútko na zavesenie
  • Vyhotovenie dopĺňa červená farba

Ióny na lesk a hladkosť vlasov

Fén na vlasy Valera vás nadchne nielen svojím dizajnom, ale aj šetrnými funkciami na starostlivosť o vaše vlasy. Prvým predpokladom na perfektný účes je práve fénovanie, ktoré vytvorí hladký základ pred natáčaním alebo žehlením vlasov. Sušič vlasov Valera je kľúčom k hladkým a jemným vlasom vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom pracuje s negatívne nabitými iónmi, ktoré vlasom dodávajú hydratáciu a zároveň zamedzujú ich nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Vlasy si tak zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu je ideálnym riešením na záverečnú fixáciu účesu, pretože vlasy nezaťaží ani neprehreje. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Valera a nadstavcov obsiahnuté ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 3 m
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér
Vlastnosti 360° otočný kábel, Poistka proti prehriatiu

Príslušenstvo

Príslušenstvo Pútko na zavesenie

Farba

Farba Červená

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA
Kód:  VALfn52
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VAL000092444

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01