Obnoviť stránku

Valera Metal Master mod. 584.01 / I

4,7 121 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Valera Metal Master mod. 584.01 / I

Od roku 1955 sa švajčiarska spoločnosť Ligo Electric SA  špecializuje na výrobu spotrebičov vlasovej techniky značky Valera. Základnými hodnotami, na ktoré Valera pri vývoji a výrobe spotrebičov veľmi dbá, sú predovšetkým zdravie a vzhľad vlasov. Svoje vedomosti získava zo spolupráce so svetovými vlasovými štylistami, odborníkmi z univerzitných kliník, od výrobcov vlasovej kozmetiky a v neposlednom rade načúva potrebám konečných spotrebiteľov. Výsledkom je kvalita, precíznosť a spoľahlivosť výrobkov. Valera je značkou profesionálnych kaderníkov. Stále častejšie sa s ňou stretnete aj v hoteloch po celom svete. Značku Valera si na vybavenie hotelových kúpeľní vybral napríklad aj hotel Burj Al Arab v Dubaji či Palace Hotel v Gstaade. Valera - produkty, ktoré zodpovedajú kvalite naozaj špičkového výrobcu. Valera profesionálne sušiče sú určené pre náročných zákazníkov.

Profesionálny sušič v retro dizajne z chrómovanej ušľachtilej ocele, ktorá zostáva chladná aj pri použití sušica na max. teploty, LONG LIFE DC pohonná jednotka, ionizácia, vlnitá štruktúra topného telesa s dlhou životnosťou, 6 kombinácií prúdu vzduchu a teploty, tlačidlo COOL pre studený vzduch, veľmi úzka koncovka, difuzér, vyberateľný kovový vstupný filter, vysoko flexibilný kábel 3 m, ochranný vak.

Vlastnosti:

Profesionálny sučiš s DC PRO motorom:

Dlhá životnosť motora novej generácie s intenzívnejším výkonom a ľahší konštrukciou. Životnosť motora až 1200 hodín.

Ionizácia:

Výrobky Valera produkujú oproti bežným výrobkom vlasovej techniky milióny negatívne nabitých iónov. Vlasy sú perfektne hydratujú a majú lesk a objem. Záporne nabité ióny tiež pomáhajú znížiť statickú elektrinu vo vlasoch a zmierniť nežiaducu krepatosť vlasov.

Bezpečnostné výhrevné teleso:

Vlnitá štruktúra topného telesa dokonale a rovnomerne vedie teplo pri vysúšaní a chráni vlasy pred vysúšaním. Výhrevné teleso s vlnitou štruktúrou má dlhšiu životnosť než bežné špirálové výhrevné teleso.

Colourcare:

Špeciálna technológia Colourcare, ktorú Valera využíva, farbené vlasy chráni a nepoškodzuje. Farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, výrobky so značkou Colourcare chránia vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržiava ich vitálne po dlhú dobu.

Tlačidlo studeného vzduchu:

Prepnutie sušiča na studený vzduch umožní dokonalú fixáciu účesu, nie je tak potrebné ďalšie spevňovanie lakom a inými kozmetickými prostriedkami, ktoré vlasy zbytočne vysušujú.

Odnímateľný kovový filter:

Pomocník pre dokonalú údržbu sušiča a kvalitu vysúšania.

Super ľahký:

Konštrukcia sušiča je v porovnaní s bežnými sušičami veľmi ľahká.

Parametre a špecifikácia:


Základné:
Počet teplôt: 3

Počet rýchlostí: 2

Hmotnosť: 0,56 kg

Farba: strieborná

Príkon: 2000 W

Šnúra: flexibilná, dĺžka 3m

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 3 m
Nadstavce Difuzér

Farba

Farba Strieborná
Kód:  EAT3221b
Produktové číslo:  7610558000334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11