Obnoviť stránku

VALEO Head-up displej

Príslušenstvo k tovaru

VALEO Head-up displej

Nechajte si servírovať informácie do zorného poľa, takže už nebudete musieť očami neustále prechádzať z pohledu von na palubnú dosku a späť. Bez toho aby ste museli spustiť oči z cesty, uvidíte otáčky a rýchlosť vozidla na čelnom skle. Technológia vynájdená pre letectvo sa pomaly presadzuje aj v automobiloch, kde si za tento luxus patrične priplatíte. Tento prístroj zvládne rovnaké za podstatne menšiu sumu. Podmienkou je len vozidlo s diagnostickou zásuvkou OBD II.

Pre lepšiu čitateľnosť je možné na čelné sklo nalepiť reflexné fóliu, ktorá je súčasťou balenia (fólia nemá certifikát pre použitie na cestných komunikáciách, zodpovednosť za vylepenie a používanie fólie je na vodičovi / majiteľovi vozidla).

kľúčové vlastnosti

  • Stály prehled o dianí na ceste - zobrazenie rýchlosti a otáčok motora na čelnom skle
  • Optimálna intenzita zobrazenie (riadenie svetelným senzorom podľa podmienok)
  • Inštalácia a prvotné nastavenie už za 3 minúty
  • Montáž projektora na protišmykovú podložku alebo obojstrannú lepiacu pásku
  • Zariadenie je napájané a číta údaje z diagnostickej zásuvky vozidla OBD II
  • Podpora vozidiel so systémom START / STOP
Kód:  NAVHU2-d
Produktové číslo:  DO TSSHUD01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09