Obnoviť stránku

Vaiano

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Vaiano

Vaiano je nebojácne dospievajúce dievča, ktoré sa vydáva na nebezpečnú cestu, aby zachránila svoj ľud. Spoločne s polobohom Maui sa plaví cez šíry oceán a zažívajú nebezpečné dobrodružstvo. Bábiku Vaiano zaiste ocenia všetci fanúšikovia rozprávky, ktorí chcú spolu s hlavnou hrdinkou prežívať rovnaké dobrodružstvo alebo si vytvárať svoje vlastné. Vaiano má kučeravé čierne vlásky, tmavo hnedé oči a je oblečená v jej tradičných ostrovných šatách. Na krku má lastúrový náhrdelník, na nohe aj na ruke náramky, ktoré možno ľahko odopnúť a vo vlasoch jej samozrejme nechýba typická ozdoba - tropická kvetina. Bábika prinesie radosť všetkým dievčatám, ktoré sa chcú k Vaiano pridať v jej polynézskych dobrodružstvách.

Hlavné prednosti

  • Bábika z rozprávkového príbehu Odvážna Vaiano
  • V tradičných ostrovných šatách s doplnkami
  • Dokonalé spracovanie
  • Pohyblivé ruky, nohy a hlava
  • Odnímateľné náramky a kvetina vo vlasoch

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRAif0127
Produktové číslo:  0039897047034
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01