Obnoviť stránku

VADEMECUM Junior Jablko 3× 50 ml

VADEMECUM Junior Jablko 3× 50 ml

Správnu ochranu pred zubnými kazmi potrebujú aj prvé detské zúbky. Táto pasta pre deti od 0 do 6 rokov My Little od Vademecum v jablkovej príchuti to zabezpečí, vďaka jemnej chuti bude aj pre deti čistenie zubov príjemnou záležitosťou a vytvoria si správne návyky do budúcnosti. Okrem iného zubná pasta obsahujeCalcium Plus, ktoré mliečne zúbky ešte aj posilní. V paste Vademecum Junior Jablko je obsiahnutý fluorid v množstve 500 ppm F, preto je pri čistení treba dohliadať na to, či dieťa príliš pasty neprehltlo. A ak fluorid prijíma aj z iných zdrojov, je potrebné poradiť sa s vaším zubárom alebo s praktickým lekárom.

Vlastnosti zubnej pasty Vademecum Junior Jablko 3× 50 ml

  • Zubná pasta poskytuje kompletnú ochranu mliečneho chrupu pred zubným kazom
  • My Little Vademecum má jemnú jablkovú príchuť
  • V zubnej paste je Calcium Plus na posilnenie zúbkov
  • Detská zubná pasta Vademecum Junior Jablko je vhodná od 0 do 6 rokov

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerin, Disodium phosphate, Aroma, Cocamidopropyl betaine, Sodium saccharin, Cellulose gum, Sodium fluoride, Sodium chloride, Calcium glycerophosphate, Methylparaben, Sodium benzoate, Cl 42090, Cl 47005, obsahuje fluorid sodný (500 ppm F)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Kód:  ZUB370s3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18