Obnoviť stránku

urBeats by Dr. Dre, černá

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

urBeats by Dr. Dre, černá

Urbeats by DrDre sú špičková slúchadlá pre kvalitné počúvanie hudby.Vyznačujú sa pevným kovovým telom, ktoré tlmia nechcené vibrácie, takže si môžete vychutnať počúvanie vašej obľúbenej hudby.Navyše silikónové špunty výborne držia v ušiach a tlmí okolité šrumy.Slúchadlá sa vyznačujú perfektným zvukom s výborne zladenými basy, stredy aj výškami.
Slúchadlá majú nový plochý kábel, ktorý je pogumovaný, takže nehrozí ich polámaniu počas prepravy.Môžete ich využiť aj ako handsfree sadu pre telefonovanie, pretože na kábli je umiestnené praktické ovládanie pre prijímanie prichádzajúcich hovorov a mikrofón.
Slúchadlá Urbeats sa môžu pochváliť zaujímavým dizajnom, extrémne ľahkosťou a špičkovou kvalitou počúvania.Oproti predchádzajúcej sérii majú väčšiu odolnosť proti poškodeniu a lepší zvuk.
Parametre a špecifikácie:
Konektor:
3,5 mm jack
Dĺžka kábla:
1,2 m
Rozmery:
22,3 mm
hmotnosť 18 g
Farebné prevedenie:
čierna
Typ:
do uší - špunty
Obsah balenia:
slúchadlá s ovládacím zariadením
puzdro
4 páry náhradných štupľov rôznych veľkostí
Kód:  MON303x
Produktové číslo:  mh7h2zm/a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18