Obnoviť stránku

Upgrade PC/NTB

4,0 1 hodnotení
19,90 €

Upgrade PC/NTB

Službu nie je možné zakúpiť ku komponentom, ktoré sú skladom u partnera.

Radi by ste vylepšili funkcie svojho nového počítača či notebooku? Potom práve pre vás je tu naša službaupgrade PC/NTB. Vyberiete si rozšírenie a naši preškolení Alza technici zaistia profesionálnu montáž.

Upgrade PC/NTB

Vybrali ste si u nás počítač alebo notebook a chcete upgradovať napríklad RAM alebo SSD? Naši technici radi tento upgradeprevedú do vami vybraného zariadenia a všetko dôkladne otestujú. Pokiaľ sa pri montáži objavia akékoľvek problémy s kompatibilitou,ktoré bránia doručeniu plne funkčnej zostavy, technici vás obratom kontaktujú. Overíme kompatibilitu, vyberieme, zostavímea otestujeme vhodnejšie riešenie. Bez straty záruky.

Aké sú výhody?

  • Na upgradované komponenty budete mať záruku podľa vami zakúpeného zariadenia.
  • Počas záruky ponúkame bezplatný servis.
  • Upgradovaný počítač či notebook expedujeme do 5 pracovných dní od zadania zostavy do výroby.
  • Garantujeme opravu do 30 pracovných dní.

Podmienkou služby je zakúpené zariadenie na stránkach Alza.sk, ďalej potom vami vybrané komponenty na vykonanie služby a samotná služba v rámci jednej objednávky. Pokiaľ kompatibilita nie je možná, technik s vami vyberie vhodné komponenty alebo iné riešenie. 

Na faktúre budete mať uvedený názov Alza individual.

Pokiaľ v rámci upgradu prebehne výmena komponentu v prípade reklamácie je nutné dodať pôvodný aj náhradný komponent. Pôvodný komponent vám odošleme spolu so zariadením.

V prípade, že nebude pôvodný komponent dodaný, možno ho záručne opraviť a reklamovať. 


Zariadenie je ešte pred odoslaním zákazníkovi komplexne preverené záťažovými SW testami minimálne po dobu 12 hodín.

Na každom zariadení je uvedené unikátne sériové číslo Alza. Pod týmto číslom evidujeme váš počítač a v prípade odstránenia nie je možné tento počítač reklamovať.

Profesionáli k vašim službám

V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na našich technikov. Tí radi zodpovedia všetky otázky a poradia aj s výberom ďalších komponentov.


Kód:  SL010u
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08