Obnoviť stránku

UOVision UM 565

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UOVision UM 565

OVision UM 565 je špičková maskovaná fotopasca s 2 "LCD displejom s možnosťou odosielanie zaznamenaných snímok na mobilný telefón. Úplne neviditeľné a pritom veľmi účinné IR osvetlenie o vlnovej dĺžke 940 nm je naviac skryté čiernou clonou, vďaka ktorému je snímajúce fotopasca dokonale nenápadné. Širokopásmové PIR čidlo fotopasca aktivuje ihneď, akonáhle objekt vstúpi do zorného poľa objektív. Elektronická kompenzácia pre denné zábery nahrádzajúci chúlostivú mechanickú clonu. Menu je v češtine a je prehľadne členené do jednotlivých kapitol, vďaka čěemuž nie je potrebné pre nastavenie každého parametra preklikávať celý jeho obsah.

Pridáme Ak veľmi slušné rozlíšenie 8MPix a až 12 lítiových batérií pre až ročná prevádzka , Jedná sa o skutočne veľmi výkonnú a moderné fotopasca. Model UM 565 je navyše pripravený je ihneď odoslať prostredníctvom siete GSM na mobil alebo do e-mailovej schránky . Odosielanie je možné v režime MMS alebo GPRS . Veľmi robustné prevedenie predurčuje fotopasce UOVision pre profesionání nasadenie najmä pre ochranu majetku , Sú ale vhodné aj pre sledovanie zveri . K zabezpečeniu zariadenie je možné objednať priebežný lanový zámok pre ktorý má telo fotopasce integrovaný prievlak.

Fotopasca je možné ovládať na diaľku prostredníctvom SMS povelov . Môžete tak zmeniť pomocou svojho mobilného telefónu režim fotopasce, pridať alebo zmazať telefónne číslo a email, zaobstarať snímku, zistiť polohu, zapnúť alebo vypnúť odosielanie zhotovených snímok. Dosvit fotopasce je až 15 metrov , Automatická korekcia intenzity svitu sa stará o optimálne nastavenie zariadení pre najlepší možný obrazový výstup. Absencia mechanické IR clony umožňuje úplne tichá prevádzka . Originálne fotopasca určená pre CZ trh vrátane českého menu as prednastavenými českými operátormi.

Využitie:

  • Poľovníci - sledovanie zveri
  • Stráženie chaty, chalupy
  • Sledovanie zaparkovaného auta
  • Sledovanie sadu
  • Polícia - ostraha skládok
  • Vonkajšie i vnútorné zabezpečenie všeobecne

Parametre a špecifikácie:

Rozlíšenie:
8Mpix

České menu:
áno

GSM/MMS:
áno

Digitálny zoom:
nie

Aktivačný vzdialenosť čidla:
+/- 15 metrov (pri teplote cca 25 ° C)

Rýchlosť aktivácie:
do 1,2 sekundy

Uhol záberu:
52 °

Zdroj:
12ks AA batérií - až ročná prevádzka (núdzovo 4 alebo 8)

Dosah prísvitu:
+/- 15 metrov (940 Nm; neviditeľný prísvit)

Pamäť:
SD karta až 16GB

Formát záznamu:
foto jpg/AVI video

Rozlíšenie videosekvencie:
640x480; 320x240

Veľkosť snímky:
8 MP; 5 MP; 3 MP

Viacnásobné snímanie:
áno (1, 2, 3 snímky)

Časozberná metóda:
áno

Počet LED:
60 neviditeľných infrared LED

Krytie:
IP54

Kód:  CEL005a
Produktové číslo:  1206-053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19