Obnoviť stránku

UNOLD Softi 48860

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UNOLD Softi 48860

UNOLD Softi zmrzlinovač v modernom dizajne ponúka výrobu klasickej mäkkej zmrzliny tak, ako ju poznáme. Praktický dávkovač vykúzli až 1,2 litra vynikajúcej domácej zmrzliny už za neuveriteľných 30 minút. Zmrzlina je ideálnym osviežením v horúcich letných dňoch alebo je tým správnym tromfom pre vaše domáce oslavy či večierky. S týmto šikovným strojom vyrobíte zmrzlinu akejkoľvek chuti, kedy dáte všetky potrebné ingrediencie do chladiaceho bubna.

Ovládanie je realizované veľkými tlačidlami s dobre čitateľnými menovkami a obsluhu zvládne naozaj každý. Súčasťou Zmrzlinovača je praktický výpust na stáčanie do kornútkov. Prístroj sa ľahko čistí, je plne rozoberateľný, teda šetrí miesto a možno ho ľahko zložiť. Zmrzlinovač UNOLD Softi ocenia všetky rodiny s maškrtnými deťmi, mladí ľudia, ktorí ho využijú na letných párty, ale aj mnohí ďalší milovníci zmrzliny, sorbetu alebo mliečnych jogurtov.

Parametre a špecifikácie:

Výkon:
18 W

Teplota výroby:
Až -18 °C

Rozmery:
23 × 23 × 42,8 cm

Farba:
Biela / žltá

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné na výrobu Klasická zmrzlina

Vlastnosti

Objem nádoby 1,2 l
Príkon 18 W

Rozmery

Hĺbka 230 mm
Šírka 230 mm
Výška 428 mm
Kód:  UNLZM007
Produktové číslo:  UNL-48860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13