Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UNIVIEW IPC3612LB-ADF28K-G

5 1 hodnotení
Super cena
59,90 €

UNIVIEW IPC3612LB-ADF28K-G

IP kamera typu dome ball ponúkne flexibilné využitie

Chcete mať dokonalý prehľad o tom, kto sa potĺka okolo vašej nehnuteľnosti cez deň aj v noci? IP kamera UNIVIEW IPC3612LB je skvelým adeptom pre použitie vonku aj vo vnútri, ale vďaka svojej odolnosti (IP67) ju oceníte prevažne v exteriéroch. Kamera ponúkne skvelú výbavu za rozumné peniaze. Senzor natáča Full HD video pri 30 sn./s. Zabudovaný IR prísvit má dosah 30 metrov, takže uvidíte kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok. Flexibilitu pri inštalácii vám zaistí podpora PoE napájania.

IP kamerový systém UNIVIEW IPC3612LB so štandardom ONVIF

IP kamerový systém UNIVIEW IPC3612LB-ADF28K-G môžete bez obáv kombinovať s produktmi iných výrobcov vďaka štandardu ONVIF (Profile S, Profile G, Profile T). Ak sa ale rozhodnete IP kameru UNIVIEW nainštalovať v chodbe, alebo inom úzkom priestore, je možné aktivovať funkciu Corridor Mode využívajúcu pomer strán 9 : 16.

IP kamera UNIVIEW IPC3612LB-ADF28K-G – kľúčové vlastnosti

  • IP kamera UNIVIEW IPC3612LB je vonkajšia trojosá IP kamera typu dome ball
  • Vďaka 2-megapixelovému Full HD senzoru sníma Full HD video (1920 × 1080 px) pri 30 sn./s
  • Kamera disponuje fixným objektívom 2,8 mm (uhol záberu 112,9°)
  • Technológia True WDR 120dB zaistí ideálny kontrast v zložitých svetelných podmienkach
  • Na redukciu šumu využíva kamera UNIVIEW funkciu 2D/3D DNR
  • Formáty kompresie Ultra 265 a H.265 ušetria miesto v úložisku
  • Smart IR prísvit s dosahom 30 metrov
  • Videoanalytické funkcie Human Body Detection a prekročenie čiary
  • Integrovaný mikrofón
  • Kamera IP UNIVIEW IPC3612LB je odolná proti prachu a vode (IP67)
  • Podpora napájania cez Ethernet kábel (PoE) vám uľahčí inštaláciu
  • Slot pre microSD kartu s kapacitou až 128 GB
  • IP kamera dokáže spolupracovať s výrobkami iných výrobcov vďaka ONVIF
  • Kamera UNIVIEW disponuje prepäťovou ochranou 2 kV

IP kamera UNIVIEW IPC3612LB vytvorí kvalitné zábery

2-megapixelový objektív s pevným ohniskom 2,8 mm sníma v širokom uhle 112,9°. Kamera UNIVIEW dokáže zaznamenať Full HD video pri 30 snímkach za sekundu pomocou 2-megapixelového snímača. IP kamere je možné nastaviť, na ktoré miesta v obraze sa zamerať (funkcia ROI — Region of Interest). Výhodou je podpora kompresných formátov Ultra 265 a H.265, vďaka čomu si vystačíte s nižšou šírkou pásma aj menším priestorom na úložisku. Zachytenie preukazných záberov v protisvetle zaistí technológia True WDR 120 dB. Princíp tejto technológie spočíva v spojení snímok s rôznou expozíciou.

Praktické funkcie a IR prísvit

IP kamera UNIVIEW IPC3612LB-ADF28K-G vytvorí kvalitný záznam aj pri zhoršených svetelných podmienkach alebo v noci, a to vďaka šikovnému IR prísvitu s dosahom až 30 metrov a digitálnej redukcii šumu 2D/3D DNR. Kamera IP samozrejme oplýva detekciou pohybu, ale ponúkne aj funkciu prekročenia čiary alebo human body detection pre zaistenie efektívnej videoanalýzy.

IP kamera UNIVIEW podporuje PoE napájanie

IP kamera UNIVIEW sa dá napájať prostredníctvom Ethernet kábla vďaka funkcii PoE napájania (IEEE 802.3af). Na ukladanie nahraného záznamu využijete cloudovú platformu, ale k dispozícii budete mať v kamere UNIVIEW aj slot pre microSD kartu s maximálnou kapacitou až 128 GB. Na zachytenie zvuku v okolí IP kamery slúži zabudovaný mikrofón. Kamera nájde svoje uplatnenie predovšetkým v exteriéroch, a to hlavne vďaka odolnému krytu zodpovedajúcemu špecifikácii IP67 – odolnosť proti prachu a vode.

Mobilná aplikácia EZView

Vďaka mobilnej aplikácii EZView (na stiahnutie Android a iOS) získate kompletný dohľad nad streamom z webovej kamery. Tiež získate okamžitú notifikáciu, pokiaľ dôjde k narušeniu sledovaného priestoru. Dôležitým prvkom je aj obojsmerná komunikácia v prípade, že túto funkciu podporuje samotná kamera.

Dohľadový softvér Uniview EZ station

Spoločnosť Uniview ponúka na stiahnutie aj komplexný dohľadový softvér EZ station. Aplikácia zvládne živé zobrazenie, prehrávanie záznamov, prácu so záznamami na NVR, správu IP kamier a ďalších zariadení, správu poplachov, sekvenčné zobrazovanie kamier a mnohé ďalšie. Softvér je dostupný pre operačný systém Windows 7 a novšie.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Do siete, PoE

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Ďalšie funkcie ONVIF
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 113 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.265+, H.264+

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 96 mm
Výška 96 mm
Hĺbka 118 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  UnViP0113b8
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  IPC3612LB-ADF28K-G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14