Obnoviť stránku

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

Multifunkčná čistiaca kefka na tvár a krk UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 vnesie revolúciu do vašej starostlivosti o pleť. Inovatívna čistiaca kefka je určená na ošetrenie všetkých typov pokožky, a to žien i mužov každého veku. Poskytne vám profesionálnu starostlivosť ako z kozmetického salónu, ale v pohodlí a intimite domáceho prostredia. Vďaka dvom technológiám získate ihneď 3 viditeľné výsledky. Multifunkčná čistiaca kefka španielskej dermo-kozmetickej značky Unicskin vašu pleť hĺbkovo vyčistí a zbaví akné, pomôže zabrániť vzniku vrások a jemných liniek a ošetrí okolie pier a očí proti prejavom starnutia a únavy, ako sú vrásky, opuchy a kruhy pod očami.

Kľúčové vlastnosti multifunkčnej čistiacej kefky UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

  • Inovatívna multifunkčná čistiaca kefka Unicskin pre jemnejšiu, hladšiu a žiarivejšiu pleť
  • Čistí pleť na tvári a krku, bojuje proti akné, spevňuje pokožku, ošetruje okolie pier a očí
  • Hlavica kefky z neporézneho 100 % hygienického a bezpečného silikónu
  • Multifunkčná 100 % vodotesná čistiaca kefka s anti-age účinkami vhodná aj na použitie v sprche
  • Vďaka predĺženej rukoväti ľahko ovládateľná, sonická unisex čistiaca kefka
  • Unicthermo-Sonic 2.0 s ekonomickým režimom (funkcia automatického vypnutia po 5 minútach)
  • Skladný beauty pomocník španielskej dermo-kozmetickej značky Unicskin, vhodný aj na cesty
  • Vhodná na všetky typy pleti, pre všetky vekové kategórie, ženy i mužov
  • Prevádzka na batériu, dobíjanie cez USB kábel

Jedna čistiaca kefka Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 s dvoma technológiami

Multifunkčná čistiaca kefka na tvár a krk UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 vám v jednom inovatívnom prístroji ponúka hneď dve skvelé technológie. Technológia sonic T-Sonic poskytuje 10 000 zvukových impulzov za minútu. Vďaka jemnej masáži pomocou kefky hĺbkovo vyčistíte pleť, uvoľníte upchaté kožné póry, a tým odstránite z pokožky nevzhľadné čierne bodky. Sonická technológia pôsobí až do najhlbších vrstiev pokožky, v ktorých stimuluje vlastnú tvorbu kolagénu. Druhá technológia, Heated Sonic Technology, sa postará o viditeľne lepšiu pružnosť vašej pleti a minimalizáciu už vytvorených vrások. Je vhodná na ošetrenie krku a tváre, najmä oblasti pier a očí. Pokožka bude po použití dokonale hladká, jemná a pružná.

Ako Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 používať?

Čistiacu kefku používajte každý večer pred spaním. Po dôkladnom vyčistení pleti a odstránení make-upu ošetrite pokožku tváre a krku (zvlášť T-zónu) multifunkčným sonickými prístrojom Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0.
Kefka disponuje 7 rýchlosťami. Každá je určená na konkrétny typ pokožky. Rýchlosť 1 – 3 na veľmi citlivú pleť, rýchlosť 4 – 6 na normálnu pleť a rýchlosť 7 na pleť zrelú alebo veľmi suchú.

1. spôsob použitia – pre čistú pleť bez akné:
Po dobu 60 sekúnd čistite tvár a krk pomocou prednej strany kefky. Na kefku naneste čistiacu penu a stlačte tlačidlo „ON“. Tým spustíte režim kefky „Mood For Red“ tzn., že v spodnej časti kefky sa rozsvieti červené svetlo. Po 60 sekundách bude pleť vyčistená a ošetrená proti prejavom starnutia. Rýchlosť impulzov prispôsobte typu vašej pleti (zvoľte si príslušnú rýchlosť od 1 do 7). Kefku vypnete dvojitým stlačením tlačidla „ON“. V prípade, že zabudnete kefku vypnúť, automaticky sa sama vypne po uplynutí 5 minút. Po aplikácii čistiacej kefky Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 opláchnite krk a tvár teplou vodou a jemne osušte uterákom.

2. spôsob použiti – na ošetrenie pleti bez vrások:
Po dobu 30 sekúnd masírujte tvár a krk pomocou zadnej strany kefky. Na kefku naneste sérum na očné okolie a stlačte tlačidlo „ON“. Tým spustíte režim kefky „Mood For Red“ tzn., že v spodnej časti kefky sa rozsvieti červené svetlo. Zadnou stranou kefky masírujte krk a tvár jemnými, krúživými pohybmi. Kefka efektívne napomôže úplnému vstrebaniu sa kozmetických produktov. Masáž s čistiacou kefkou Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 je päťkrát účinnejšia ako manuálna masáž. Po 30 sekundách použitia bude vaša pleť viditeľne pružnejšia a jemnejšia.
3. spôsob použitia – na ošetrenie pier a očí (vrásky, opuchy, tmavé kruhy pod očami):
Po dobu 30 sekúnd masírujte okolie pier a očí pomocou zadnej strany kefky. Dvakrát stlačte tlačidlo „ON“. Tým spustíte režim kefky „Mood For Blue“ tzn., že v spodnej časti kefky sa rozsvieti modré svetlo. Intenzita impulzov bude 10 000 impulzov za minútu a bude pravidelne prerušovaná. Zadnú stranu kefky priložte na pery a na oči a nechajte ju vždy pôsobiť a masírovať pokožku ošetrovaného miesta po dobu 30 sekúnd. Prerušované vibrácie čistiacej kefky Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 podporujú lymfatickú drenáž, a tým účinne ošetrujú citlivú oblasť očného okolia.

Materiál:
100 % neporézny, hygienický zdravotnícky silikón certifikovanej kvality

Balenie obsahuje:
1× čistiaca kefka na tvár Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0
1× nabíjací USB kábel


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Redukcia vrások

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Masáž, Redukcia vrások
Kód:  UNICK662
Produktové číslo:  0614143137662

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19