Obnoviť stránku

Umývačky riadu Bosch

Umývajte like a Bosch

Umývačka riadu Bosch: dokonale čistý a suchý riad bez plytvania

Umývačka riadu Bosch vám zaručí perfektne umytý a dokonale suchý riad, a to bez zbytočného plytvania vodou, či energiou. Nadchnú vás programy na každý druh riadu, objemný a variabilný vnútorný priestor a rad moderných technológií ako je napríklad sušenie Zeolith®, ochrana pred únikom vody AquaStop, alebo ovládanie mobilnou aplikáciou Home Connect. Umývačky Bosch vám doprajú niekoľko hodín voľna navyše. Umývajte inteligentne, umývajte #LikeABosch.

Bosch Home Connect

Inteligentná domácnosť pre ľahší život

Umývačky Bosch s inteligentným pripojením vám uľahčia každodenný život. Technológia Home Connect s funkciou ľahkého štartu odporučí vždy ten pravý program priamo z mobilu, alebo tabletu. Nemusíte myslieť na to, koľko vám zostáva umývacích tabliet, aplikácia Home Connect ich bude počítať za vás. V prípade nutnosti servisného zásahu využite vzdialenú diagnostiku a nechajte skontrolovať vašu umývačku cez internet. Môžete ju tiež ovládať hlasom vďaka kompatibilite so zariadením Amazon Alexa. Alebo jednoducho len sledujte notifikácie v mobile, nech viete, za ako dlho bude riad umytý. Inteligentná podpora, inteligentné riešenie, to je Home Connect. Teraz vo všetkých nových umývačkách Bosch.

Bosch patrí medzi najpredávanejšie značky umývačiek riadu na svete

Zákazník je pre značku Bosch vždy na prvom mieste. Bosch preto neustále prichádza s premyslenými technológiami, ktoré výrazne uľahčujú život a šetria cenný čas. To je dôvod, prečo Bosch patrí medzi najpredávanejšie značky umývačiek riadu na svete.

Bosch je najpredávanejšia umývačka riadu na svete
Výkonný motor EcoSilence Drive

Výkonný, úsporný a tichý motor

Umývačky riadu s pohonom EcoSilence Drive poskytujú vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť. Sú vybavené bezkefovým motorom šetriacim energiu, ktorý optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zaručuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Vychutnajte si domov, ktorý je rovnako bezhlučný ako čistý.


Spresniť parametre
117 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02