Obnoviť stránku

Umývačky riadu SIEMENS

Umývačky Siemens

Umývačky Siemens – vždy o krok vpred

Je čas zažiariť! Zabudnite na ručné umývanie riadu. Elegantné umývačky SIEMENS vykonajú všetku prácu za vás. Užite si maximálnu slobodu pri ukladaní riadu, vrátane šetrného a neskladného a prispôsobte si vnútorný priestor umývačky svojim potrebám. SIEMENS ponúka ako voľne stojace, tak aj vstavané umývačky riadu, a to jednak v klasickej šírke, ale aj v užšej. Umývačky majú množstvo programov a užitočných funkcií. Sú poháňané výkonným a tichým motorom iQdrive s dlhou životnosťou. Značka SIEMENS poskytuje na všetky umývačky riadu doživotnú záruku AquaStop.

Umývačky Siemens

Nový systém košov pre maximálne pohodlie a bezpečnosť

Umývačky SIEMENS poskytujú veľkú flexibilitu v ukladaní riadu. Vďaka vysoko variabilnému systému košov si každý kus riadu nájde svoje miesto. Pomocou sklopných tŕňov a etažérov si prispôsobíte priestor umývačky svojim potrebám. Na ľahkú orientáciu sú tieto nastaviteľné prvky označené modrými bodmi Touchpoints. Koše flexComfort a flexComfortPro majú dostatok bezpečnostných prvkov. Nemusíte sa tak báť zveriť im aj tie najcennejšie poháre, na ktoré je určené špeciálne miesto glassZone s integrovanými tryskami na jemné umývanie. Väčšina modelov využíva aj tretiu (úplne hornú) úroveň umývačky v podobe príborovej zásuvky alebo tretieho koša na malý riad. Prepracovaný dizajn výsuvov a koliesok umožňuje hladkú, rýchlu a bezpečnú manipuláciu aj pri plnom naložení košov. Nepatrná brzda rackStopper zabraňuje nechcenému vykĺznutiu spodného koša. V ponuke sú aj modely so systémom rackMatic, vďaka ktorému si prenastavíte horný kôš až o 5 cm.

Ekologické sušenie a žiarivý lesk

Vybrané modely umývačiek riadu SIEMENS využívajú silu prírody v podobe prírodného minerálu zeolit. Patentovaná technológia Zeolith® vysuší riad rýchlo, šetrne a ekologicky. Minerál zeolit premieňa vlhkosť na teplo, ktoré následne vracia do priestoru umývačky. Technológia brilliantShine sa zasa postará o výnimočne žiarivé a suché sklo.

Zeolith a brilliantShine
Umývačky riadu Siemens – Home Connect

Ovládajte umývačku SIEMENS odkiaľkoľvek

Vybrané domáce spotrebiče SIEMENS, vrátane umývačiek riadu, sú vybavené technológiou Home Connect, ktorá umožňuje vzdialené ovládanie spotrebiča, vrátane hlasového ovládania. V rovnomennej aplikácii je možné skontrolovať zostávajúci čas umývania, počet umývacích tabliet či množstvo leštidla. V aplikácii je možné nastaviť aj zrýchlenie procesu umývacieho cyklu pomocou voľby programu varioSpeed on demand alebo varioSpeed Plus on demand. Zrýchlenie umývania je možné aj v priebehu už začatého umývacieho cyklu. Prepojenie spotrebiča s aplikáciou Home Connect je veľmi jednoduché. Každý spotrebič s touto technológiou má QR kód, ktorý stačí naskenovať vaším smartfónom. Aplikáciu môžete mať aj na inteligentných hodinkách.


Spresniť parametre
22 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07