Obnoviť stránku

Umývačky riadu ELECTROLUX

Umývačka riadu Electrolux

Umývačky Electrolux: Perfektne umytý riad bez námahy

Spoľahnite sa pri umývaní riadu na umývačky Electrolux, ktoré ho nielen dokonale umyjú, ale taktiež zachovajú jeho pôvodný vzhľad aj po stovkách umývacích cyklov. Zveriť im môžete veľké hrnce na drsné odstránenie privarených nečistôt, ale aj porcelán alebo sklo na nežné opláchnutie. Pre všetky umývačky Electrolux je samozrejmosťou veľmi tichá prevádzka a energetická úspornosť.

Umývačka Electrolux AirDry

Umývačka riadu Electrolux s automatickým otvorením dvierok AirDry

Umývačka riadu Electrolux s technológiou AirDry riad dokonale umyje a tiež vysuší. Pred koncom sušiaceho cyklu sa dvierka umývačky pootvoria a vďaka účinnejšej cirkulácii vzduchu umožní lepšie dosušenie riadu, a navyše aj zníženie spotreby energie. Výsledkom bude krásne suchý a lesknúci sa riad bez nevzhľadných zaschnutých kvapiek.

Electrolux umývačka riadu a záruka 10 rokov na invertorový motor

Invertorový motor je priamo elektronicky riadený a umožňuje tak jednoduchšiu reguláciu výkonu a plynulejší chod, ktorým Electrolux umývačka riadu disponuje. Zároveň zlepšuje výsledky umývania, prináša ešte tichšiu prevádzku a predlžuje celkovú životnosť spotrebiča. Electrolux poskytuje na invertorové motory záruku 10 rokov (po registrácii na webe Electrolux).

Umývačky Electrolux – záruka na invertorový motor

Umývačky riadu Electrolux s funkciou AirDry

Ako vybrať umývačku riadu

Spresniť parametre
63 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11