Obnoviť stránku

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

Osobný fitness asistent na vašom zápästí

Smart fitness hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black vás na prvý pohľad zaujmú elegantným celokovovým dizajnom, vďaka ktorému sú vhodné nielen na športové aktivity, ale aj do spoločnosti. Aj napriek jednoduchému vzhľadu ponúkajú hodinky množstvo inteligentných funkcií ako je meranie dennej aktivity, prednastavené cvičebné režimy, monitoring spánku, či príjem mobilných notifikácií. UMIDIGI Uwatch2 majú špičkový IPS displej s dotykovým ovládaním. Hodinky sa pýšia kapacitou batérie na úrovni až 25 dní.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

  • Elegantný celokovový dizajn
  • 1,3" farebný TFT displej s 2,5D tvrdeným sklíčkom
  • Senzor meria tep zo zápästia
  • Výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, monitoring spánku
  • Vodotesný dizajn (certifikácia IP67)
  • Prednastavené cvičebné režimy
  • Batéria vydrží až 25 dní
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Diaľkové ovládanie hudobného prehrávača
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Náhradný silikónový remienok súčasťou balenia

Jedinečný celokovový dizajn smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 s dotykovým IPS displejom

Pri výrobe smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 boli využité jedinečné materiály, vďaka ktorým sú hodinky oveľa odolnejšie. Hodinky disponujú celokovovým unibody puzdrom, ktoré dopĺňa elegantný magnetický remienok z nehrdzavejúcej ocele. Prednej strane dominuje 1,33" dotykový IPS displej s výbornými pozorovacími uhlami, ktorý je vybavený 2,5D zakriveným tvrdeným sklom poskytujúcim dokonalú ochranu proti poškriabaniu.

Vodotesné puzdro

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black disponujú vodoodolným dizajnom s krytím IP67, vďaka ktorému sú chránené pred prachom a bez problémov odolajú ponoreniu do vody na 30 minút a do hĺbky až 1 metra. Môžete ich teda bez obáv nosiť do sprchy, alebo s nimi športovať aj v nepriaznivom počasí.

Kovový remienok

Kovový remienok s magnetickým zapínaním

Remienok z nehrdzavejúcej ocele je vybavený magnetickým zapínaním na rýchle a stabilné pripevnenie. Vďaka špeciálnemu konektoru môžete remienok ľahko odňať a vymeniť za iný. Súčasťou príslušenstva je náhradný silikónový remienok vhodný na športové aktivity.

Senzor srdcovej frekvencie

Celodenné sledovanie srdcovej frekvencie

Smart hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black sú vybavené pokročilým optickým senzorom tepu s vysokou presnosťou merania. Vďaka tomu môžete počas celého dňa sledovať srdcovú frekvenciu. Hodinky UMIDIGI vás môžu upozorniť na prekročenie hraničnej hodnoty vašej frekvencie.

Cvičebné režimy

Cvičebné režimy

Aby ste vyťažili váš športový potenciál na maximum, môžete si vyberať z prednastavených športových režimov (beh, chôdza, bicyklovanie, futbal atď.), ktoré v reálnom čase zobrazujú namerané dáta, pomáhajú vám rozvíjať vaše cvičebné návyky a zlepšovať celkovú kondíciu.

Meranie dennej aktivity

Meranie dennej aktivity

K dispozícii je množstvo fitness funkcií, pomocou ktorých môžete spočítať spálené kalórie, analyzovať kvalitu spánku, či merať počet krokov a vzdialenosť. Nechýba ani budík, stopky či inteligentné upozornenie na dlhšiu nečinnosť pre lepšiu motiváciu k aktivite.

Kapacita batérie až 25 dní

Vysoká kapacita batérie

Vďaka kombinácii úsporného čipu Nordic 52832 a veľkokapacitnej 180 mAh batérie je zabezpečená životnosť až 10 dní pri bežnom používaní. V pohotovostnom režime s vypnutým Bluetooth a senzorom srdcového tepu je životnosť predĺžená až na 25 dní.

Vymeniteľné ciferníky

Prispôsobiteľný vzhľad hodiniek UMIDIGI Uwatch2

Na dosiahnutie dokonalého vzhľadu môžete ľubovoľne meniť dizajn ciferníka hodiniek UMIDIGI Uwatch2. K dispozícii je viacero štýlových tapiet, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Príjem notifikácií z mobilného telefónu

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch2 môžete spárovať s vaším mobilným telefónom cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0, ktoré sa postará o rýchle a stabilné pripojenie. Po prepojení so smart telefónom môžete priamo na vašom zápästí prijímať oznámenia o telefónnych hovoroch, SMS správach, e-mailoch, aktuálnom počasí, zobrazovať upozornenia zo sociálnych sietí a pod. Nechýba ani funkcia na diaľkové ovládanie hudby, alebo spúšte fotoaparátu bez nutnosti vyberať telefón z vrecka.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,33 "
Typ displeja IPS
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 73 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Dátum, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk rozhrania Čeština

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 240 h (10 d)
Kód:  UMIu201
Produktové číslo:  UMI000068

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12