Obnoviť stránku

Umbro Overal Poly Knitt veľkosť M

Príslušenstvo k tovaru

Umbro Overal Poly Knitt veľkosť M

Overal Umbro Poly Knitt urobí radosť najmä futbalistom. Pohodlný overal je určený pre brankára na každodenné trénovanie v letnom období. Čierny overal je vyrobený zo vzdušného polyesteru, ktorý je veľmi ľahký a príjemný aj pri veľkej záťaži a nadmernom potení. Jemný overal je opatrený šikmým, ozdobne všitým zipsom. Kúpte si na denné trénovanie v bránke pohodlný overal, ktorý vám pomôže k ešte lepším výsledkom!

Vlastnosti overalu

  • Veľkosť M
  • Materiál polyester
  • Určený na trénovanie v bránke
  • Na letné obdobie
  • Farba čierna

Pohodlie pre brankára

Každodenné trénovanie futbalistov vyžaduje vhodné oblečenie, ktoré je pružné, ľahké a predovšetkým dobre priedušné. Overal je vhodnou voľbou, ktorá je už rokmi preverená. Poskytuje brankárom dostatok voľnosti pri chytaní lopty a zároveň komfort, ktorý je potrebný na dosiahnutie dobrých výsledkov. Značka Umbro je potom zárukou kvality a precízneho spracovania overalu. Trénujte v kvalitnom overale od značky Umbro!

Kód:  SPT6054
Produktové číslo:  5050997094211

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13