Obnoviť stránku

Umax U-Smart Wifi Plug Duo

5 7 hodnotení

Umax U-Smart Wifi Plug Duo


U-Smart Wifi Plug Duo je inteligentná zásuvka určená na vzdialené ovládanie elektrických spotrebičov odkiaľkoľvek cez internet. Určite oceníte, že inštalácia zásuvky a potrebné nastavenie zaberú pár minút a sú veľmi jednoduché. Inteligentná zásuvka okrem vzdialeného ovládania umožňuje meranie spotreby energie a samozrejmosťou je tiež časovač aj plán vypnutia/zapnutia. U-Smart Wifi Plug Duo je bezpečná – disponuje špeciálnou záklopkou, ktorá chráni pred úrazom elektrickým prúdom.


Kľúčové vlastnosti inteligentnej zásuvky Umax U-Smart Wifi Plug Duo

  • Môžete zapojiť dve elektrické zariadenia
  • Možno ovládať vzdialene cez internet
  • Praktická mobilná aplikácia
  • Kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa
  • Špeciálna záklopka bráni úrazu elektrickým prúdom
  • Možnosť prepojenia s IFTTT

Zásuvka pre dve zariadenia

Mobilná aplikácia U-Smart zobrazuje aktuálnu spotrebu energie, celkovú spotrebu za deň, spotrebu za mesiac a tiež denné grafy. V aplikácii určite uvítate celý rad nastavení, funkcií, ako napr. inteligentné scény či možnosť zdieľať výsledky merania s priateľmi. Inteligentné scény (režimy) oceníte pri ovládaní skupiny niekoľkých zariadení. Môžete tak ľahko zapnúť/vypnúť určené zásuvky v danom mieste alebo celom dome. Nastaviť si môžete tiež správanie jednotlivých zásuviek v závislosti napr. od teploty, kedy pri jej poklese pod nastavenú hodnotu dôjde k spusteniu kúrenia. Každej zásuvke U-Smart Wifi Plug Duo možno vytvoriť časový plán na každý deň a akúkoľvek hodinu.

Podpora ovládania hlasom

Aplikácia U-Smart je kompatibilná so systémami Android a iOS, veľkou výhodou je podpora českého jazyka. Zabezpečená je tiež kompatibilita s Google Assistant, Amazon Alexa a spolupracuje aj s IFTTT. Zásuvku tak môžete cez aplikáciu ovládať svojím hlasom.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia

Vlastnosti

Funkcie meranie spotreby energie
Max. záťaž 3 600 W
Počet zásuviek 2 ks
Kód:  UMXa01
Produktové číslo:  UB902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08