Obnoviť stránku

UMAX U-Band 130HR

4,3 23 hodnotení

UMAX U-Band 130HR

Nech už vyrazíte kamkoľvek a robíte čokoľvek, náramok UMAX U-Band 130HR bude vašim skvelým spoločníkom. Fitness náramok vám poskytne detailný prehľad o vašich športových aktivitách. S vaším mobilným telefónom sa dá jednoducho spárovať pomocou funkcie bluetooth a vďaka prehľadnej aplikácii môžete sledovať ako aktívny ste boli – koľko ste spálili kalórií, akú vzdialenosť ste prekonali a mnoho ďalšieho. Na prehľadnom OLED displeji okamžite uvidíte všetky namerané hodnoty.


Náramok nabitý funkciami

Fitness náramok obsahuje rad funkcií, ktoré vás určite potešia. Samozrejmosťou sú funkcie krokomera, čas a dátum, čas aktivít a spálené kalórie. K doplňujúcim aplikáciám sa radí meranie tepovej frekvencie, ktoré prebieha v malých intervaloch po celý deň, tým získate presný prehľad o vašej kontinuálnej tepovej frekvencii. Fitness náramok tiež automaticky meria kvalitu spánku – sám rozpozná stav aj stupeň spánku a meria čas, počas ktorého ste spali a počas ktorého ste boli hore.


S ním už telefón nestratíte

V prípade, že neviete kam ste odložili svoj telefón, vám určite príde vhod funkcia „Nájdi telefón“. Náramok stačí prepnúť do príslušného režimu a kliknutím na displej náramku aktivovať. Váš telefón začne zvoniť a vibrovať, tým by ste mali ľahko lokalizovať, kde sa nachádza. Ak budete v dosahu Bluetooth (až 10 m) v čase prichádzajúceho hovoru, U-Band 130HR začne ticho vibrovať a na displeji vám zobrazí meno volajúceho. Už nezmeškajte žádný hovor!


Hlavné prednosti fitness náramku UMAX U-Band 130HR

  • OLED displej
  • Vzdialené fotografovanie
  • Meranie športovej aktivity
  • Meranie kvality spánku
  • Prehľadná aplikácia v českom jazyku
  • Dlhá výdrž 5 – 10 dní
  • Možnosť pripojenia GPS

Prehľadná aplikácia

Jednoduchá a prehľadná aplikácia slúži na synchronizáciu nameraných dát. Vďaka nej budete mať kompletný prehľad vykonaných aktivít za posledné dni, týždne aj mesiace. Jej prostredníctvom si tiež môžete nastaviť denné ciele, napr. počet krokov, dĺžku spánku. Zároveň nechýba ani možnosť nastavenia alarmu na určitú hodinu. 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 22 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)
Kód:  SPTbd1206
Produktové číslo:  UB510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11