Obnoviť stránku

UleFone Power 3S Dual SIM

4,3 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

UleFone Power 3S Dual SIM

vlastnosti telefónu

159,2 mm

Čelný pohľad

75,9 mm

Boční pohled

9,85 mm

Hmotnosť telefónu: 210 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.1 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

6 350 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

75,9 × 159,2 × 9,85 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

(13 + 5) a (8 + 5) Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

210 g

hmotnosť telefónu

Kúpte si výkonný smartfón so skvelou výbavou a príjemnou cenovkou. UleFone Power 3S ponúka moderný bezrámečkový dizajn s veľkým 6" displejom a rýchlu prevádzku s 8-jadrovým procesorom na frekvencii 2 GHz. Výhodou je navyše podpora najnovšieho systému Android 8.1 Oreo, ktorý z vášho zariadenia vyťaží maximum. Vo výbave nechýba skvelý duálny fotoaparát, čítačka odtlačkov prstov, veľká batéria alebo podpora rýchleho LTE internetu. Poteší tiež funkcia Dual SIM, ktorá umožňuje v telefóne použiť dve SIM karty.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu UleFone Power 3S

  • 6 "displej s pomerom strán 18 : 9
  • Rýchly osemjadrový procesor
  • Duálny fotoaparát
  • Podpora Dual SIM
  • Dlhá výdrž batérie telefónu UleFone Power 3S
  • Čítačka odtlačkov prstov

Displej s pomerom strán 18 : 9

Celú prednú plochu telefónu zaberá ohromný 6" displej s rozlíšením 2 160 × 1 080 pixelov. Vďaka pomeru strán 18 : 9 sa telefón pretiahol do výšky a displej tak zobrazí viac obsahu a navyše sa aj lepšie drží v ruke. IPS technológia panelu je istotou živých farieb s výbornou čitateľnosťou aj na priamom slnku.

Duálny fotoaparát

UleFone Power 3S je vybavený až štyrmi fotoaparáty. Dvojicou zadných kamier s rozlíšením 13 Mpx a 5 Mpx a dvojicou predných selfie kamier s rozlíšením 8 Mpx a 5 Mpx. Zadný duálny fotoaparát dokáže vytvárať snímky s výborným obrazom a skvelou úrovňou hĺbky ostrosti, ktorá z vašich fotografií urobí profesionálny počin. Vynikajúca hodnota svetelnosti f/2,0 a prisvetľovacia dióda pomáha s fotením aj v horších svetelných podmienkach.

Dlhá výdrž batérie

Výrobca vybavil telefón veľkou batériou s kapacitou 6 350 mAh, ktorú môžete rýchlo nabiť pomocou funkcie rýchlonabíjania a ktorá vás udrží na príjme po celý deň.

Kód:  ULF010ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03