Obnoviť stránku

Uhlsport Drinking Bottle

Príslušenstvo k tovaru

Uhlsport Drinking Bottle

Nevyhnutnou súčasťou výbavy každého športovca je fľaša na pitie, ktorá vám pomáha dodržiavať pitný režim a dodávať tekutiny pri záťaži. Táto plastová fľaša na pitie popredného výrobcu športových doplnkov sa vám bude hodiť pri najrôznejších aktivitách. S unikátnou fliaš získate maximálny komfort pri pití. Vytvorená je v špeciálnom tvare tak, aby skvele padli do vašej ruky. Nezabúdajte dodržiavať pitný režim a doprajte si okamžité osvieženie počas tréningu i po zápase.

kľúčové vlastnosti

  • Ergonomicky prispôsobený tvar fľaše
  • Výsuvný uzáver pre rýchle a jednoduché otvorenie
  • Objem 750 ml
  • nízka hmotnosť
  • Odolnosť proti mechanickému poškodeniu

Originálne a dômyselné prevedenie

Fľaša vás zaujme elegantným bielym prevedením so špeciálnym svetle červeným viečkom. Taktiež disponuje praktickým výsuvným uzáverom pre rýchle a jednoduché otvorenie. Samozrejmosťou je aj originálne logo Uhlsport. Veľkou výhodou je objem 750 ml. Vďaka tomu vám tekutina vystačí dlhšiu dobu. Pripravte si váš obľúbený nápoj a vezmite si ho so sebou do posilňovne, na futbal alebo kamkoľvek inam!

Kód:  SPT5138
Produktové číslo:  4051309331605

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07