Obnoviť stránku

4K monitory/UHD monitory

Monitory so 4K, respektíve UHD rozlíšením (4 096 × 2 160 alebo 3 840 × 2 160 obrazových bodov) vynikajú vysokodetailným obrazom. V porovnaní s Full HD monitorom poskytujú 4× väčšiu pracovnú plochu. Môžu tak zastúpiť aj dva monitory s nižším rozlíšením pri menších nárokoch na priestor na stole.

Pokračovať
Spresniť parametre
392 položiek

4K monitory/UHD monitory

Monitory s rozlíšením Ultra HD, čiže 4K, predstavujú ideálnu voľbu pre grafikov či dizajnérov, ktorí vykonávajú napríklad editáciu videa. 4K monitory vďaka svojmu jemnému rozlíšeniu 3840 x 2160 bodov zobrazia oveľa viac detailov, takže si na svoje prídu aj milovníci filmov či hier vo vysokom rozlíšení. Vychutnáte si každý detail v neočakávane ostrom podaní.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18