Obnoviť stránku

Ufesa Vitoria PV3700

5 1 hodnotení
39,90 €

Ufesa Vitoria PV3700

Ak sa vám zapáčila žehlička s naparovaním, mohla by vám prísť vhod naparovacia žehlička Ufesa. Materiálom použitým na výrobu žehliacej plochy je keramika. Ide o jeden z najkvalitnejších materiálov, vďaka ktorému sa žehlička ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín. S príkonom až 3000 W sa veľmi rýchlo zahreje a bude pripravená žehliť. Žehlička na oblečenie je vybavená parným výkonom so silou 45 g/min, s ktorým si ľahko poradíte aj s bielizňou náročnejšou na žehlenie. Ak sa stále objavujú pokrčené záhyby na záclonách, či odevoch, stačí spustiť funkciu maximálneho parného rázu, ktorý je možné zvýšiť až na 240 g/min. Nechýba ani nádobka na vodu s objemom 400 ml. K pohodlnej manipulácii pri žehlení prispieva 1,8m napájací kábel. So žehličkou Ufesa účinne vyžehlíte pokrčené záhyby na vašom oblečení.

Hlavné prednosti žehličky Ufesa Vitoria PV3700

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Ufesa si hravo poradí s každým záhybom
  • Jej keramická žehliaca plocha sa ľahko pohybuje po každej látke
  • Príkon s výškou 3000 W žehličku rozohreje počas chvíľky
  • Parný výkon žehličky dosahuje 45 g/min
  • Odolné záhyby zvládne pridaný parný ráz so silou až 240 g/min
  • Žehlička má nádobku na vodu s objemom 400 ml
  • Prívodný kábel žehličky je dlhý 1,8 m
  • Možnosť používania vody z kohútika vďaka odvápňovaciemu systému

Funkcie naparovacej žehličky Ufesa

Žehlička Ufesa sa zaraďuje medzi vyhľadávané vďaka svojim pridaným funkciám. Určite vám príde vhod odvápňovací systém, vďaka ktorému si nemusíte robiť starosti s tvorbou vodného kameňa. Možno tak využívať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Systém proti odkvapkávaniu sa stane vaším pomocníkom pri žehlení chúlostivejších tkanín pri nízkych teplotách, počas ktorých bývajú často žehličky náchylné odkvapkávať vodu na šaty. Pomocou funkcie rýchleho nahriatia môžete začať s prácou počas chvíľky. Upravte si svoje oblečenie rýchlo a na stojane vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa jednoducho čistí vďaka samočistiacej funkcii, nezachytia sa na nej prichytené nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby jemne navlhčiť. S tým vám pomôže funkcia kropenia, vďaka ktorej bielizeň jemne zvláčnie. Pridané vlastnosti žehličky na oblečenie Ufesa vám pomôžu žehlenie o niečo spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie, Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 3 000 W
Parný výkon 45 g/min
Parný ráz 240 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Rozmery a objem

Objem nádržky 400 ml
Dĺžka kábla 1,8 m

Farba

Farba Sivá
Kód:  UFENZ282
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PV3700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01