Obnoviť stránku

Ufesa GlidePro PV2600

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ufesa GlidePro PV2600

Ak chcete žehličku s naparovaním, mohla by vám prísť vhod naparovacia žehlička Ufesa. Materiálom použitým na výrobu žehliacej plochy je keramika. Ide o jeden z najkvalitnejších materiálov, vďaka ktorému sa žehlička ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín. S príkonom 2600 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude nachystaná na žehlenie. Žehlička je vybavená parným výkonom 35 g/min, s ktorým hravo vyžehlíte aj hrubšie látky. Ak sa stále objavujú na látke záhyby, stačí využiť silnejší parný ráz, ktorý je možné zvýšiť až na 180 g/min. Žehlička má vo výbave nádobku na vodu s objemom 280 ml. K pohodlnému ovládaniu žehličky prispieva 1,9m prívodný kábel. So žehličkou Ufesa účinne vyžehlíte pokrčené záhyby na vašom oblečení.

Hlavné prednosti žehličky Ufesa GlidePro PV2600

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Ufesa vám pomôže so žehlením bežných odevov
  • Jej keramická žehliaca plocha ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín
  • Príkon s výškou 2600 W žehličku rozohreje za krátku chvíľu
  • Parný výkon žehličky dosahuje 35 g/min
  • Odolné záhyby zvládne pridaný parný ráz so silou až 180 g/min
  • K dispozícii je tiež nádobka na vodu s objemom 280 ml
  • Napájací kábel žehličky je dlhý 1,9 m
  • Systém odvápňovania umožní použiť vodu z kohútika

Vymoženosti naparovacej žehličky Ufesa

Žehlička Ufesa je obľúbená pre svoje pridané funkcie. Určite oceníte jej odvápňovací systém, ktorý zbaví žehličku vodného kameňa. Môžete tak používať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Protiodkvapkávací systém vám pomôže pri žehlení jemných materiálov pri nízkych teplotách, počas ktorých bývajú často žehličky náchylné odkvapkávať vodu na šaty. Žehlička poskytuje funkciu rýchleho nahriatia, takže bude pripravená na prácu v priebehu niekoľkých sekúnd. Dodajte svojmu oblečeniu sviežosť, aj keď visí, vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa veľmi jednoducho udržiava vďaka funkcii samočistenia, nelipnú na nej prichytené nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby ľahko navlhčiť. Stlačením tlačidla spustíte jemné rozprašovanie a bielizeň tak zvláčnie. Doplnkové funkcie žehličky na bielizeň Ufesa dokážu žehlenie spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie, Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 600 W
Parný výkon 35 g/min
Parný ráz 180 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Čierna
Kód:  UFENZ401
Produktové číslo:  PV2600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11