Obnoviť stránku

Ufesa Daily PV1100C

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ufesa Daily PV1100C

Ak ste sa rozhodli kúpiť žehličku s naparovaním, mohla by vám prísť vhod naparovacia žehlička Ufesa. Na výrobu žehliacej plochy slúži keramika. Zaraďuje sa medzi najkvalitnejšie materiály, vďaka ktorému sa žehlička ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín. S príkonom 2400 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude nachystaná na prevádzku. Žehlička na oblečenie je vybavená parným výkonom 30 g/min, s ktorým pohodovo vyžehlíte každú bežnú bielizeň. Ak sa stále objavujú pokrčené záhyby na záclonách, či odevoch, stačí spustiť funkciu maximálneho parného rázu, ktorý je možné zvýšiť až na 120 g/min. K žehličke patrí aj nádobka na vodu s objemom 280 ml. K pohodlnej manipulácii pri žehlení prispieva 1,9m prívodný kábel. So žehličkou Ufesa sa ľahko pustíte do každého záhybu na vašom oblečení.

Kľúčové vlastnosti žehličky Ufesa Daily PV1100C

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Ufesa vám pomôže so žehlením bežných odevov
  • Jej žehliaca plocha z keramiky sa ľahko pohybuje po všetkých typoch tkanín
  • Príkon s výškou 2400 W žehličku rýchlo pripraví na prácu
  • Parný výkon žehličky dosahuje 30 g/min
  • V prípade potreby silnejšieho výkonu využijete parný ráz so silou až 120 g/min
  • K dispozícii je tiež nádobka na vodu s objemom 280 ml
  • Dĺžka prívodného kábla žehličky je 1,9 m
  • Možnosť používania vody z kohútika vďaka systému odvápnenia

Vymoženosti naparovacej žehličky Ufesa

Žehlička Ufesa je obľúbená pre svoje pridané funkcie. Určite vám príde vhod odvápňovací systém, vďaka ktorému si nemusíte robiť starosti s tvorbou vodného kameňa. Môžete tak používať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Systém Anti-drip vám pomôže pri žehlení jemných tkanín pri nízkych teplotách, pri ktorých sú obvykle žehličky náchylnejšie na odkvapkávanie vody. Dômyselnou funkciou je rýchle nahriatie, takže môžete začať s prácou v priebehu niekoľkých sekúnd. Dodajte svojmu oblečeniu sviežosť, aj keď je zavesené, vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa jednoducho na umýva vďaka funkcii samočistenia, nezachytia sa na nej prichytené nečistoty. Pri žehlení nepoddajných záhybov je niekedy potrebné bielizeň navlhčiť. Stlačením tlačidla aktivujete funkciu kropenia, tým bielizeň zvláčnie. Pridané vlastnosti žehličky na oblečenie Ufesa robia zo žehlenia o niečo príjemnejšiu činnosť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie, Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 30 g/min
Parný ráz 120 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Fialová
Kód:  UFENZ862
Produktové číslo:  PV1100C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17