Obnoviť stránku

UBTECH Jimu Tankbot

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UBTECH Jimu Tankbot

Jedinečná hračka pre vaše deti

Tankbot je inteligentná robotická stavebnica, ktorá inteligenciou prekoná aj váš smartfón. Obsahuje celkom 190 súčiastok a umožňuje z nich zložiť robota bez použitia akéhokoľvek náradia. Pomocou integrovaného Bluetooth ho ľahko spojíte s aplikáciou vo vašom telefóne, kde mu môžete jednoducho programovať pohyby. Tankbot sa tak stane jedinečnou hračkou a zábava s ním skrátka nekončí.

UBTECH Jimu Tankbot
 

UBTECH Jimu Tankbot
 

Kľúčové vlastnosti robota UBTECH Jimu Tankbot

  • Interaktívna stavebnica
  • 190 súčiastok
  • Možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia
  • Batéria 1 200 mAh
  • 6 servomotorov
  • Konektivita Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR
  • Ovládanie cez telefón (Android, iOS)

Interaktívne hranie a pohyby s robotom UBTECH Jimu Tankbot

Tankbot je vybavený šesticou výkonných servomotorov, ktoré mu dodávajú živý a plynulý pohyb. Ďalej disponuje infračerveným senzorom, ktorý je schopný rozoznávať okolie a reagovať naň. Je tak napríklad schopný obísť prekážku alebo prevážať veci medzi robotickými rukami. Robot je pomocou Bluetooth technológie pripravený na úlohy, ktoré mu zadáte v aplikácii svojho smartfónu. Úlohy riaďte interaktívne za seba a robot ich bude jednu po druhej vykonávať.

UBTECH Jimu Tankbot
 
 
Kód:  UBJMK1d
Produktové číslo:  JR0603

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13