Obnoviť stránku

Ubiquiti UniFi Controller, Cloud Key

4,9 25 hodnotení

Ubiquiti UniFi Controller, Cloud Key

Toto veľmi kompaktné zariadenie má vlastný hardvér a predinštalovaný UniFi Controller pre vzdialenú hromadnú správu vašich switchov, AP, antén a ďalších prvkov Ubiquiti. Cloud Key nahradí stolový PC s oveľa vyššou spotrebou elektrickej energie, kde by bol nainštalovaný UniFi Controller. Vďaka 4-jadrovému procesoru má UniFi Controller výkon pre bezproblémový chod.

Kľúčové vlastnosti

  • Vlastné UniFi Controller pre cloud
  • Hromadná správa bez potreby PC
  • Kompletný manažment cez prehliadač
  • Vysoký výkon (4 jadrá) aj nízka spotreba (max. 5 W)
  • Napájanie z PoE 802.3af alebo USB-C

Jednoduché, ale efektívne

Inštaláciu Cloud Key zvládne každý. Je veľmi jednoduchá. Cloud Key pripojíte do switcha podporujúceho napájanie PoE podľa 802.3af. Potom už len stačí internetový prehliadač, kde zadáte IP adresu Cloud Key. Ďalej je tu slot pre SD karty ako úložisko (súčasťou balenia je 8 GB karta) a micro USB port pre alternatívne napájanie, pokiaľ nie je možnosť PoE.

Kód:  PW096k1
Produktové číslo:  UC-CK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09