Obnoviť stránku

Ubiquiti UniFi AP Professional

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ubiquiti UniFi AP Professional

Ubiquiti UniFi AP Professional je vysokorýchlostná anténa s rýchlosťou prenosu až 300 Mbps v 5 GHz pásme a až 450 Mbps v pásme 2,4 GHz. Na pokrytie využíva integrovaný Wifi signál v norme802,11 a/b/g/n. Určená je napríklad pre kancelárie, hotely, ale vďaka neobmedzenému šíreniu siete aj pre štadióny a pod. Plne podporuje tiež roaming pri odovzdávaní asociovaných klientov medzi jednotlivými AP.
Prístupový bod je určený ako pre frekvenciu 2,4 GHz, tak 5 GHz, ide teda o Dual-Band zariadenie. Dodávaná je s originálnym softvérom UniFi Controler, vďaka ktorému je možné v rámci HotSpotu automaticky riadiť celú sieť. Tento centrálny manažment umožní nahrávať mapy a nastaviť základné parametre, ako napríklad SSID, guest účet, úvodnú stránku, štatistiky prevádzky aj zoznam a štatút asociovaných klientov. Napája sa po ethernete s dodaným zdrojom PoE-48.
V balení nájdete potrebné príslušenstvo na montáž antény. Disponuje kompaktnými rozmermi, a preto ju môžete pohodlne umiestniť na stenu alebo strop.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Power over Ethernet (PoE)

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 450 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-Enterprise

Konektory

WAN

Vlastnosti antény

Zisk antény 3 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready
Maximálny počet SSID 4 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 15,45 cm
Hmotnosť 185 g
Šírka 15,45 cm
Výška 3,15 cm
Kód:  PW085m
Produktové číslo:  UAP-Pro

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04