Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
73,90 €

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

EdgeRouter Lite je výkonný desktopový router od výrobcu Ubiquiti zo zbrusu nového radu produktov EdgeMax. Disponuje piatimi ethernetovými portami a dvojjadrovým procesorom s výkonom 880 MHz. Je vhodný do menších a stredných firiem, kde zabezpečí smerovanie vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť až 1 milión paketov za sekundu a dosahuje 99,9 % uptime, hravo sa tak vyrovná oveľa drahším routerom.

Parametre ako profesionál

Jadro tohto routera tvorí dvojjadrový procesor s frekvenciou 880 MHz s hardvérovou akceleráciou spracovania paketov, ktorý je doplnený o 256 MB operačnej pamäte. Na pripojenie k sieti je vybavený päticou gigabitových Ethernet portov, ďalší port slúži pre správu. Jednou z najväčších predností routeru je pomer cena/výkon, ktorý je oveľa vyšší, než pri konkurencii.

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS, ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s radom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je potom služba DHCP, DNS forwarding a zabezpečenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Jednoduchá správa

Router ponúka intuitívne grafické používateľské rozhranie Advanced UI, prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie opísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky prevádzky. Rozhranie je prístupné jednoducho cez webový prehliadač. Ďalším spôsobom, ktorým možno router nakonfigurovať je prístup pomocou sériového portu a CLI, prípadne cez SSH.

 

Parametre a špecifikácia

Procesor

Frekvencia 880 MHz

Štandardy a protokoly

Štandardy a protokoly IPsec, PPTP, L2TP

Rozhraní

LAN/WAN (voliteľný) 5 x

Úložisko

Operačná pamäť 256 MB

Typ a funkcie

Funkcie Port VLAN, QoS
Typ Router
Kód:  PW088h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ER-X-SFP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14