Obnoviť stránku

Ubiquiti EdgeRouter PoE

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ubiquiti EdgeRouter PoE

EdgeRouter PoE je super výkonný router od známeho výrobcu Ubiquiti, ktorý spadá do zbrusu nového radu EdgeMax. Disponuje hneď piatimi Gbit ethernetovými portami a dvojjadrovým procesorom s výkonom 500 MHz. Je tak vhodný do menších a stredných firiem, kde sa kladie dôraz na bezpečnosť vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť až 1 milión paketov za sekundu a bez problému sa vyrovná oveľa drahším routerom.

Parametre ako profesionál

Jadro tohto routera tvorí dvojjadrový procesor MIPS64 pracujúci na frekvencii 500 MHz s hardvérovou akceleráciou spracovania paketov, ktorý spolupracuje s 512 MB operačnej pamäte typu DDR2 a 2 GB dátového úložiska. Na pripojenie k sieti je vybavený päticou gigabitových Ethernet portov, ďalší port slúži pre správu. Medzi jeho hlavné prednosti a hlavné rozdiely oproti verzii Lite je, že je vybavený navyše 3x GBit ethernetovými portami, ktoré sú plne konfigurovateľné v režime SWITCH alebo ROUTER s podporou PoE 24 V/48 V.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný router pre menšie a stredné firmy
  • Vysoká priepustnosť až 1 milión packetov za sekundu
  • Vyhradené porty na konfiguráciu v režime Switch alebo Router
  • Operačný systém EdgeOS na jednoduchú konfiguráciu

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS s webovou administráciou, ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s radom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je služba DHCP, DNS forwarding a zabezpečenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Široké možnosti konfigurácie

Router ponúka intuitívne grafické užívateľské rozhranie Advanced UI, prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie opísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky prevádzky. Rozhranie je prístupné jednoducho cez webový prehliadač. Router je možné nakonfigurovať aj pomocou terminálovej konzoly CLI (Command Line Interface) a nastaviť všetko potrebné v príkazovom riadku a využiť tak plný potenciál tohto zariadenia, prípadne cez SSH.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 200 mm
Výška 30 mm
Hĺbka 90 mm

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 3 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s) 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 360 g

Porty

RJ-45 5 ks
10/100/1000Base-T 5

Procesor

Frekvencia 500 MHz

Štandardy a protokoly

Štandardy a protokoly TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP

Rozhraní

LAN (fixný) 5 x

Úložisko

Flash 2 048 MB
Operačná pamäť 512 MB

Typ a funkcie

Funkcie Port VLAN, QoS
Typ Router, Desktop
Kód:  PW088e
Produktové číslo:  ERPoe-5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08