Obnoviť stránku

Tyranny Special D1 Edition

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tyranny Special D1 Edition

Už nechcete zachraňovať svet pred zlom, ale naopak priamo túžite skúsiť si zahrať za druhú stranu? Práve pre vás máme skvelé RPG Tyranny. Okrem izometrického pohľadu s retro štylizáciou však zahŕňa aj nápady, ktoré prevracia konvencie tohoto žánru. Napríklad fakt, že hráte za jedného z vodcov temnej strany. Temnotu totiž nie je možné zastaviť, možno sa k nej len pridať

RPG v úplne novej polohe

Na všetko to zlo nebudete sami a časom rozšírite partiu o niekoľko spoločníkov. Tí vám putovanie po svete spestria ako hláškami a dialógmi, tak svojimi schopnosťami. Niektoré z nich budete môcť dokonca využiť aj v nadväznosti na svoje vlastné schopnosti a vytvoriť tak niečo, čo môže vzdialene pripomínať akési jednoduché kombo. Zaujímavo tiež pôsobí vypustenie voľby zamerania. Svoju postavu totiž budete definovať skrz používanie predmetov, zbraní a kúziel.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaujímavo pojaté RPG za temnú stranu
  • Tradičné súboje s pauzou
  • Veľa dialógov a riadne rozvetvený príbeh
  • Výrazný svet so surovou atmosférou
 

Parametre a špecifikácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES
Zvuková lokalizácia EN

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Kód:  WG482c

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01