Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tyčové vysávače ELECTROLUX

Tyčové vysávače Electrolux

ELECTROLUX: Vysávajte rozumne a bez námahy

Odhaľte komfort vysávania bez napájacieho kábla s akumulátorovými vysávačmi Electrolux. Či už potrebujete rýchlo upratať alebo sa pustíte do veľkého upratovania celej domácnosti, tyčové vysávače Electrolux sú vždy poruke. Deti, rodina, domáci miláčikovia. Tam, kde to žije, je o neporiadok postarané. Tyčové vysávače Electrolux sú pripravené na bezprostredný zásah.

Tyčové aku Electrolux

Tyčové vysávače ELECTROLUX 800

S tyčovým vysávačom Electrolux radu 800 upracete celú domácnosť bez najmenších problémov. Nekompromisný sací výkon vám poslúži 35 minút na jedno nabitie. Päťstupňová filtrácia vám pomôže odstrániť až

99,9 % mikročastíc prachu. Vďaka funkcii BrushRollClean vyčistíte kefu od vlasov a vlákien jediným zošliapnutím. Vysávač Electrolux 800 je skrátka ideálnym všestranným pomocníkom pre náročných používateľov.

 
 

Tyčové vysávače ELECTROLUX 700

Ľahká konštrukcia s ohľadom na výkon, to je tyčový vysávač Electrolux radu 700. Ergonomický a kompaktný dizajn umožňuje upratovať od podlahy až po strop. Výkonný motor vnútri vysávača sa môže pochváliť dlhou životnosťou a tichým chodom. Päťstupňová filtrácia vám pomôže odstrániť až 99,9 % mikročastíc prachu. Automatický režim upravuje sací výkon v závislosti od typu povrchu, čím optimalizuje spotrebu energie.

2v1 electrolux
3 v 1 Electrolux

Nízka hlučnosť a dostatočný výkon, tým sa charakterizuje vysávač Electrolux radu 600. Ponúkne praktickú motorizovanú hubicu, vďaka ktorej vyčistíte dokonale ako koberce, tak tvrdé podlahy. Pochváliť sa môže odnímateľnou ručnou jednotkou, takže si hravo poradíte aj s ťažko dostupnými miestami. Navyše sa nemusíte obávať vybitia batérie, na jeden vysávací cyklus vydrží Electrolux 600 až 55 minút.

Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18