Obnoviť stránku

TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid

5 1 hodnotení

TV karta Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid

Výborne vybavená televizní karta DVB-T pre príjem digitálneho terestriálneho TV a klasického analogového i rádiového vysielania s přídavnými analogovými vstupy pro zachytávání videa z ľubovoľného zdroja ako je kamera, stolní video/DVD rekordér a ďalšie zariadenia.Vďaka príjmu digitálneho vysielania je možné sledovať a zaznamenávať televízne programy v DVD kvalite.
Využiť môžete napríklad časovanie nahrávania alebo pokročilé funkcie time shift, ktorá umožňuje odejít od živého vysielania.To sa začne nahrávať na disk a neskôr sa môžete vrátiť na monitorovanie a pokračovať od miesta prerušenia.Nechýba samozrejme ani funkcia ako je obraz v obraze alebo možnosť priameho vypalování záznamu na disk DVD.
Tuner je vybavený dvoma anténovým vstupy pre oddelené pripojenie digitálneho aj analógového vysielania.Ak máte jeden anténní zvod pre príjem analógového i digitálneho vysielania, nemusíte anténny vstup fyzicky přepojovat, o to se interně postará software.Oddelený vstup je pripravený aj na príjem FM rádia.Podpora HDTV je zaručená pri použití grafickej karty s plnou podporou Microsoft DirectX 9.0.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač, ktorý umožňuje všetko riadiť bez toho, že by ste sa museli obtěžovat k počítaču.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Chipset:
Conexant CX23881 + Conexant CX22702

Tuner:

Philips FMD1216
Rozhranie:
PCI v 2.3 32-bit
Rozsah frekvencií:
TV Tuner:48,25 - 863,25 MHz
FM rádio:87,50 - 108.00 MHz
Konektory:
Anténne
S-Video
Kompozitné
Audio
Čidlo diaľkového ovládača
Formát záznamu:
MPEG-1/2/4
WMV
VCD
DVD
Ďalšie funkcie:
Načasovanie nahrávania
Time Shifting
Obraz v obraze (PIP, POP, PAP)
DirectBurn
EPG (Electronic Programs Guide)


Obsah balenia:
DTV2000 H PCI Card x1
Diaľkové ovládanie
FM Anténny kábel
6-pin MiniDin kábel
Užívateľský manuál
CD s ovládačmi a softvérom
Minimálna konfigurácia:
Procesor:Pentium 4 alebo AMD Athlon 1.8GHz a vyššia
Pamäť:256MB MB
Pevný disk:100MB pre inštaláciu
Grafická karta:s plnou podporou DirectX 8.1 (pre HDTV je potreba plná podpora DirectX 9.0)
Operačný systém:Windows XP SP2
Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr//www.digitalnitelevize.sk/"> tu.
Kód:  JT309d
Produktové číslo:  DTV2000 H

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11