Obnoviť stránku

NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime

3,4 14 hodnotení
133,81 €

NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime

Vyrážate radi na nové miesta, ale netrúfate si ísť naslepo, či podľa starej papierovej mapy? GPS navigácia NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime by potom rozhodne nemala ujsť vašej pozornosti. V každej situácii vám totiž dokáže nájsť ideálnu trasu pre všetky vaše cesty. Všetko závisí na vami zvolených parametroch – na vašom nastavení. Táto premyslená GPS navigácia pre vodičov motocyklov a skútrov disponuje farebným displejom s veľkosťou 4,3" a kvalitným rozlíšením 480 × 272 px. Displej môžete úplne jednoducho a pohodlne ovládať dokonca aj v rukaviciach a je bez problémov čitateľný aj pri kolmo dopadajúcich slnečných lúčoch. Pamäť obsahujúcu všetky mapy môžete ešte rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu micro SD.


Kľúčové vlastnosti GPS navigácie NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime

  • Spoľahlivá GPS navigácia určená pre motocyklistov
  • Veľmi jednoduché dotykové ovládanie na prehľadnom 4,3" displeji, ktorý je možné ovládať aj v rukaviciach
  • Hlasové navádzanie v českom jazyku
  • Program Navitel Navigator sa postará o vašu informovanosť o trase, napríklad o umiestnení rýchlostných kamier, či upozornenie na prekročenie rýchlosti
  • Určite využijete aj možnosť Bluetooth spojenia s vaším telefónom, prehrávačom hudby a rádiovú frekvenciu FM
  • Navigácia G550 disponuje vnútornou pamäťou 8 GB
  • Navigácia je vybavená slotom prispôsobeným na pamäťové karty typu micro SD s kapacitou až 32 GB
  • Motonavigácia NAVITEL G550 dostala do výbavy nainštalované zahraničné mapy až 43 európskych krajín a niekoľkých ďalších mimo EÚ
  • Pravidelné bezplatné aktualizácie až štyrikrát za rok

Prehľadný displej GPS navigácie NAVITEL G550

S motocyklovou GPS navigáciou NAVITEL G550 s veľmi moderným rozhraním vás vaše cesty dovedú do cieľa, ktorý si nastavíte. Perfektný prehľad inštrukcií o vašej jazde budete mať na 4,3" dotykovom displeji s rozlíšením 480 × 272 px. Jeho ovládanie bude pre vás ľahké a intuitívne, niekoľkými dotykmi zvládnete úkony ako približovanie či odďaľovanie mapy, vytváranie trás, či nastavovanie navigácie. A dokonca môžete navigáciu NAVITEL G550 ovládať aj v motorkárskych rukaviciach!

Navigácia NAVITEL G550 je konštruovaná na mieru motocyklistom

S pomocou navigácie NAVITEL G550 dorazíte kamkoľvek. Nemusíte mať strach o bezpečnosť, či funkčnosť navigácie ani pri daždi, lebo je chránená stupňom krytia medzinárodného štandardu IP67. Motocyklová navigácia NAVITEL G550 je teda chránená proti vniknutiu prachu, proti nárazom a je aj vodoodolná. Môžete do nej vložiť micro SD kartu s kapacitou až 32 GB, na ktorú si napríklad budete môcť ukladať ďalšie mapy, či mediálne súbory.

Informácie o vašej trase z prvej ruky

S automobilovou GPS navigáciou NAVITEL G550 sa už žiadny vodič nebude musieť báť, že zíde z trasy. Navigácia NAVITEL G550 sa postará o to, aby ste všetky potrebné informácie dostali včas. Dokonca vám bude oznamovať rýchlostné kamery na trase. Budete informovaní aj o akýchkoľvek obmedzeniach rýchlosti na rôznych úsekoch cesty vďaka softvéru Navitel Navigator. Ak začnete prekračovať rýchlosť, GPS navigačné zariadenie NAVITEL G550 vás na to upozorní.

Za hranice s motocyklovou GPS navigáciou NAVITEL G550

Nemusíte sa obmedzovať len na Slovenskú republiku, ale budete môcť vyraziť aj na preskúmavanie cudzích krajín za hranicami. S navigáciou NAVITEL G550 sa nestratíte nikde, dostala totiž do výbavy balíček nainštalovaných máp, s ktorými sa môžete vydať do 43 európskych krajín, ďalej do Bieloruska, Kazachstanu, Ruska a Ukrajiny. Okrem toho sú mapy pravidelne aktualizované až štyrikrát do roka a za túto službu už neplatíte nič navyše. Dovybaviť sa ďalšími mapami môžete nákupom a inštaláciou pomocou Navitel Navigator Update Center. Tak hor sa na výlet!


Obsah balenia motocyklovej GPS navigácie NAVITEL G550

  • Osobné navigačné zariadenie NAVITEL G550
  • Napájací adaptér na motocykel
  • Napájací adaptér do vozidla
  • Držiak na GPS navigáciu NAVITEL G550
  • Držiak na motocykel
  • Držiak do automobilu
  • USB káble
  • Plastová pinzeta
  • Stylus pre resetovacie tlačidlo
  • Používateľská príručka
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Druh navigácie

Určenie Auto, Motocykel

Vlastnosti

Uhlopriečka 4,3 " (10,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 8 GB
Vlastnosti Vodoodolná

Funkcie

Výbava FM, Prehrávač hudby, Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Mapy

Mapy Európa

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth

Rozmery

Šírka 127 mm
Výška 87 mm
Hĺbka 18 mm
Kód:  PP7110c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Navitel G550 MOTO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12