Obnoviť stránku

Mobilly OBD-II BT

4,1 502 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Mobilly OBD-II BT

Napichnutie na diagnostiku v autorizovanom servise vychádza okolo 20 €. My pre vás však máme produkt na diagnostiku mobility OBD-II BT, ktorý sa zaplatí už po prvom použití. Sami si zistíte čo vášmu motorizovanému miláčikovi chýba. Navyše sa ľahko pripojíte a to všetko dokonca bezdrôtovo. Zariadenie je vybavené modernou technológiou Bluetooth 3.0. Výpočet všetkých zistiteľných chýb a informácií je až zarážajúci. K dispozícii budete mať prehľad napr. o otáčkach motora, rýchlosti vozidla, teplote chladiacej kvapaliny i nasávaného vzduchu a dokonca aj jeho prietoku. Ďalej vám OBD-II BT oznámi informácie o tlaku paliva, tlaku v sacom potrubí, absolútnej polohe plynového pedála, napätí lambda sondy, stave palivového systému a mnoho ďalšieho (množstvo zobrazovaných údajov sa môže líšiť podľa typu diagnostikovaného vozidla). Diagnostika Mobilly OBD-II BT má v databáze viac ako 3 000 kódov.

Kľúčové vlastnosti prístroja na diagnostiku mobility OBD-II BT

  • Prístroj na diagnostiku mobility OBD-II BT vás prekvapí svojimi kompaktnými rozmermi
  • Disponuje modernou technológiou Bluetooth 3.0
  • Oceníte nízke obstarávacie náklady
  • Umožní vám prehľad nad chybovými hláškami riadiacej jednotky
  • Získate live prehľad nad momentálnym stavom tlakov, teplôt a pod.
  • OBD-II BT je kompatibilný s väčšinou diagnostických programov
  • Balenie neobsahuje softvér

Aplikácia v slovenskom jazyku zadarmo na stiahnutie

Pre prácu s diagnostikou Mobilly OBD-II BT odporúčame jeden z najlepšie hodnotených programov Car Scanner ELM OBD2. Ide o aplikáciu s úplne najlepším hodnotením na Google Play, ktorá aj v základnej verzii podporuje dôležité funkcie, ako napr. najčastejšie používané mazanie chýb v riadiacej jednotke. Platená verzia sprístupní navyše knihu jázd, viac grafov s online dátami zo senzorov vozidla na jednej obrazovke a odstráni lištu s reklamou. Aplikáciu si ľahko stiahnete TU pre Android a TU pre iOS.

Ďalšie podporované a vyskúšané aplikácie:
OBD2 Torque
OBD Fusion
OBD Autodoctor
EOBD Facile
Olivia Drive
Carista

Malý a šikovný pomocník OBD-II BT je vybavený čipom 1.5

Tento ľahko použiteľný a cenovo dostupný prístroj na diagnostiku mobility OBD-II BT premení váš smartfón alebo notebook na diagnostickú centrálu. Zaistené je dokonalé čítanie diagnostických chybových kódov a zobrazovanie ich významov. Diagnostika mobility Mobilly OBD-II BT disponuje podporou všetkých súčasných piatich štandardov OBDII. Je možné diagnostikovať ako americké, tak aj európske značky vrátane súčasného CAN - Bus. Jeho výhodou je pokročilý čip 1.5. Oproti starším 1.1, 1,3, alebo 2.1 podporuje čip vo verzii 1.5 najviac diagnostických protokolov a zaisťuje tak kompatibilitu pre čo najširší okruh osobných vozidiel.

Kompatibilita zaručená s operačnými systémami:
Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Win 7/Win 8/Android/Windows Phone

OBD-II BT je vhodný pre:
Škoda, VW, Seat, Audi, Hyundai, Toyota, Renault, Opel, Citroen, Ford, Peugeot, Suzuki, Dacia, Mazda a ďalšie
Všetky vozidlá s benzínovým motorom od roku výroby 2000
Všetky vozidlá s dieselovým motorom od roku výroby 2003


Parametre a špecifikácia

Kompatibilný OS

Kompatibilný operačný systém Android, Windows

Funkcie

OBD2 funkcie čítanie chýb

Spôsob pripojenia

Spôsob pripojenia Bluetooth
Kód:  FIF301
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OBD-II BT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03