Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED FIX3

4,6 47 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
7,99 € 10 €

FIXED FIX3

Praktický a moderný držiak je ideálnou voľbou pre uchytenie vášho mobilného telefónu počas jazdy v aute. Ponúka bezpečný úchop všetkých moderných phablet - možno ho roztiahnuť až do veľkosti 90 mm, pričom minimálne rozpätie je 60 mm. Výhodou je bezproblémová flexibilita držiaka v plnom rozsahu 360°. Upevnenie na čelné sklo auta je teraz jednoduchšie než kedykoľvek predtým a to pomocou ramena dlhého až 8 cm. S adhéznymi diskami je možné držiak pripevniť aj na palubnú dosku vozidla. Úchyty sú opatrené jemným umelým poťahom, preto je zariadenie pevne prichytené, ale zároveň nehrozí jeho poškodenie poškriabaním. Držiak ,vďaka premyslenej konštrukcii, umožňuje jednoduché pripojenie nabíjačky alebo audio kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny držiak na mobilné telefóny od šírky 60 do 90 mm
  • Jednoduchý systém prichytenia telefónu pre pevnú a bezpečnú fixáciu
  • Flexibilné rameno s dĺžkou 8 cm
  • Úplne nastaviteľný v rozsahu 360°
  • Prichytenie na čelné sklo pomocou kvalitnej prísavky

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na sklo
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 6 cm
Max. šírka zariadenia 9 cm
Kód:  FXD082
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIXH-FIX3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03