Obnoviť stránku

Turtle Beach STEALTH 700P, čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Turtle Beach STEALTH 700P, čierne


Bezdrôtové herné slúchadlá Turtle Beach Stealth 700P sú vybavené celým radom praktických funkcií, ktoré posunú zvukový zážitok na maximálnu úroveň. Disponujú tak napr. aktívnym potlačením hluku a 3D zvukom, ktorý vytvára takmer dokonalú priestorovú zvukovú scénu. Slúchadlá budú svojím vyhotovením dokonale ladiť s vašou hernou konzolou PS4 (Pro) a samozrejme ich môžete pripojiť aj k počítaču, prípadne notebooku. Vďaka systému ProSpecs Glasses Relief si pohodlné hranie užijú aj používatelia s okuliarmi. Tento systém minimalizuje tlak na obrúčky a vďaka tomu môžu slúchadlá poskytnúť porovnateľný komfort hráčom s okuliarmi aj bez nich.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach STEALTH 700P

  • Atraktívne čierno-modré vyhotovenie
  • Výdrž na jedno nabitie až 10 hodín
  • Konštrukcia prispôsobená pre hráčov s okuliarmi
  • Aktívne potlačenie hluku a 3D zvuk
  • DTS Headphone: X Surround Sound Technology
  • Bezdrôtové pripojenie k hernej konzole
  • 50 mm meniče
  • Sklápací Flip-Up mikrofón
  • Náušníky z pamäťovej peny


Kvalitný mikrofón

Herné slúchadlá Turtle Beach Stealth 700P majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom. Ak mikrofón nebudete používať, stačí ho otočiť a spolu s tým dôjde aj k jeho stíšeniu.

Patentovaný systém ProSpecs

Ak počas hrania nosíte okuliare, určite oceníte unikátny systém ProScpecs, ktorý vám umožní vytvoriť v náušniciach malú drážku, v ktorej možno schovať stranice okuliarov. Vďaka tomu vás nebudú tlačiť a vy sa môžete naplno venovať svojej hre a podať najlepší možný výkon. Pri tvorbe slúchadiel Turtle Beach STEALTH 700P sa myslelo na všetko.

50 mm Nanoclear meniče

Aby ste počuli každý krôčik, každé šuchnutie počas hry a zároveň zrozumiteľne počuli pokyny spoluhráčov, disponujú slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P 50 mm meničmi. Tie boli špeciálne navrhnuté tak, aby sa vynímali na profesionálnej hernej scéne, kde musíte počuť absolútne všetko.

100 % bezdrôtové slúchadlá

Stavte na bezdrôtové pripojenie slúchadiel Turtle Beach STEALTH 700P a užite si skutočnú slobodu pri hraní na konzolách PS4 & PS4 Pro. Odmenou vám bude kvalitný zvuk a úplná sloboda.

Technológia DTS Surround Sound

Herný headset Turtle Beach STEALTH 700P v sebe ukrýva technológiu DTS HEADPHONE: X® Surround Sound, ktorý využíva 3D zvuk na vytvorenie unikátnej 7.1-kanálovej scény. Vďaka tomu všetko budete počuť čisto a zreteľne, a budete môcť bezpečne určiť, odkiaľ zvuk prišiel. Slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P vás vtiahnu do centra diania.

Superhuman Hearing

So slúchadlami Turtle Beach STEALTH 700P okolo vás nič a nikto neprekĺzne. Počas hrania je totiž akýkoľvek zvuk kľúčový, a preto budete počuť každučký krok nepriateľov, prebíjanie zbraní či burácanie motora prichádzajúceho vozidla kdesi v diaľke. Posuňte svoj výkon na vyššiu úroveň s kvalitným herným headsetom Turtle Beach STEALTH 700P.

Bluetooth konektivita

Prepojte slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P so svojím mobilným telefónom alebo tabletom pomocou Bluetooth a využívajte novú šikovnú aplikáciu Turtle Beach Audio Hub, v ktorej možno počas chvíle zmeniť nastavenia zvuku. Tiež môžete počas hrania napríklad vybavovať hovory alebo si púšťať obľúbenú muziku.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Rádiofrekvenčné

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  TB200b3
Produktové číslo:  TBS-3770-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03