Obnoviť stránku

Turtle Beach RECON 70P, biele

34,90 €

Turtle Beach RECON 70P, biele


Herné slúchadlá Turtle Beach Recon 70P v štýlovom bielom vyhotovení predstavujú dokonalú kombináciu medzi vysokým komfortom a čistou reprodukciou hlasov. Tento model so 40 mm meničmi je špeciálne navrhnutý na použitie s hernými konzolami PS4 a PS4 Pro. Slúchadlá sú káblové a pripojíte je pomocou štandardného 3,5 mm jack kábla. Bez problémov je tak možné použiť aj s akýmkoľvek iným zariadením s týmto konektorom ako napr. počítač či Xbox. Nechýba ani sklápací mikrofón Flip-Up, ktorý sa vyznačuje jasnou a zreteľnou reprodukciou komunikácie medzi vami a spoluhráčmi. Veľké a pohodlné náušníky z pamäťovej peny a syntetickej kože zaistia pohodlie na dlhé hodiny.

Výkonné 40 mm meniče

Herné slúchadlá Turtle Beach RECON 70P v sebe ukrývajú vysoko kvalitné 40 mm meniče, ktoré poskytnú kvalitný zvuk, ktorý vás vtiahne do hry.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach RECON 70P

  • Sklápací Flip-Up mikrofón
  • Káblové pripojenie s 3,5 mm jackom
  • Jasný a čistý zvuk
  • Vystužená čelenka
  • Ovládanie hlasitosti priamo na slúchadlách
  • Pohodlné náušníky potiahnuté syntetickou kožou

Multiplatformový herný headset

So slúchadlami Turtle Beach RECON 70P nezáleží na čom hráte, pretože slúchadlá sú kompatibilné so všetkými platformami a tiež skvele fungujú aj s mobilnými zariadeniami. Za to vďačia 3,5 mm jack konektoru, takže stačí pripojiť a môžete začať hrať.

Kvalitný mikrofón

Herné slúchadlá majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom. Ak mikrofón nebudete používať, stačí ho otočiť a spolu s tým dôjde aj k jeho stíšeniu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim, S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  TB200a7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TBS-3455-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12