Obnoviť stránku

Turtle Beach EF XL1 HS (MSFT) čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Turtle Beach EF XL1 HS (MSFT) čierna

Konzola Xbox 360 stále patrí medzi veľmi rozšírené hernej platformy s veľkou škálou zábavných titulov. K pohlcujúcim zážitkom patrí okrem veľkej obrazovky aj perfektný zvuk. Máme pre vás veľmi kvalitné, ale zároveň cenovo dostupný headset od spoločnosti Turtle Beach. Jeho neodymové meniče s priemerom 50 mm majú leví podiel na tom, že budete počuť zvuky, ktoré by ste bežnými slúchadlami nepočuli, čím získate výhodu nad nepriateľom.
Slúchadlá Turtle Beach EF XL1 tiež ponúka zosilňovač na kábli, ktorý umožňuje nezávislé ovládanie hlasitosti hry a samotnej komunikácie pomocou vstavaného mikrofónu. S funkciou Bass Bost sa navyše dočkáte aj nečakane hlbokých basov.

Parametre a špecifikácie:

Systémové požiadavky
Konzola Xbox 360 s výstupmi:
- Duálny RCA
- Voľný USB port

Kód:  TB103o
Produktové číslo:  TBS-2349-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18