Obnoviť stránku

Turtle Beach EAR FORCE P12 čierna

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Turtle Beach EAR FORCE P12 čierna

Kvalitný a cenovo dostupný headset, ktorý sa pýši podareným čierno-modrým dizajnom. Veľmi dobré dielenské prevedenie vám dopraje maximálne pohodlie aj počas dlhšieho používania. Slúchadlá obsahujú neodymové meniče o peknom priemerom 50 mm. Vďaka nim budete počuť zvuky, ktoré by ste bežnými slúchadlami nepočuli, čím získate výhodu nad nepriateľom.

Model Turtle Beach Ear Force P12 je zacielený predovšetkým na majiteľa herné konzoly PlayStation 4, ale spoľahlivo funguje aj na mobilných zariadeniach. Na dostatočne dlhom kábli nechýba dôležitý ovládací panel s nezávislou voľbou hlasitosti slúchadiel a mikrofónu. S funkciou Bass Bost sa navyše dočkáte aj nečakane hlbokých basov. Poteší aj možnosť nastavenia mikrofónu do ideálnej pozície, ale aj jeho kompletnú odobratie.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  TB101g1
Produktové číslo:  TBS-3250-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04