Obnoviť stránku

Turtle Beach ATLAS THREE, čierne

Turtle Beach ATLAS THREE, čierne


Vychutnajte si špičkový priestorový zvuk Windows Sonic v podaní slúchadiel Turtle Beach ATLAS THREE v čiernom vyhotovení. Tieto herné slúchadlá sú vybavené 50 mm meničmi a 3,5 mm jack konektorom, vďaka čomu ich môžete pripojiť takmer kdekoľvek - Xbox ONE, Nintendo Switch, počítač alebo PlayStation 4. Nechýba ani sklápací mikrofón s vysokou citlivosťou, ktorý zachytí každý detail. Náušníky sú opatrené pamäťovou penou a v kombinácii s vystuženou čelenkou poskytujú maximálny komfort - s ELITE ATLAS už nebudete vedieť, čo sú to boľavé uši. Špeciálna konštrukcia ProSpecs Glasses Relief System umožňuje použitie slúchadiel používateľom, ktorí nosia okuliare bez toho, aby prišli o pohodlie. Batéria slúchadiel vydrží až na 40 hodín hrania.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach ATLAS THREE

  • 50 mm meniče
  • Náušníky z pamäťovej peny
  • Sklápací mikrofón
  • Virtuálny priestorový zvuk Windows Sonic
  • Výdrž batérie až 40 hodín na jedno nabitie
  • Široká kompatibilita pomocou 3,5 mm jack konektora
  • PC, XBOX ONE, Nintento Switch, PS4

Odolné a komfortné vyhotovenie slúchadiel

Aby ste sa cítili maximálne pohodlne pri dlhých herných seansách, disponujú slúchadlá Turtle Beach ATLAS THREE náušníkmi z pamäťovej peny. Hladký kovový hlavový most nielen že dobre vyzerá, ale zabezpečí slúchadlám veľkú odolnosť.

50 mm meniče slúchadiel Turtle Beach ATLAS THREE

Slúchadlá Turtle Beach ATLAS THREE v sebe ukrývajú vysoko kvalitné 50 mm meniče, ktoré vám poskytnú skvelý zvuk v akejkoľvek hre a za akejkoľvek situácie. Úplne jasne tak počujete ukrývajúcich sa protihráčov. Zvuk si môžete vylepšiť aj tromi rôznymi režimami s ekvalizérmi.

Kvalitný sklápací mikrofón

Herné slúchadlá Turtle Beach ATLAS THREE majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom. Ak nebudete mikrofón potrebovať, stačí ho jednoducho zdvihnúť a dôjde k jeho stlmeniu.

Multiplatformový herný headset

S hernými slúchadlami Turtle Beach ATLAS THREE nezáleží na čom hráte, pretože slúchadlá sú kompatibilné so všetkými platformami a tiež skvele fungujú aj s mobilnými zariadeniami. Za to vďačia  3,5 mm jack konektoru, takže stačí pripojiť a môžete začať hrať.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací

Batéria

Maximálna výdrž batérie 40 h

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  TB200a15
Produktové číslo:  TBS-6350-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11