Obnoviť stránku

Turris Shield

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Turris Shield

Inteligentný firewall Turris Shield ochráni vaše zariadenia pripojené k internetu

Turris Shield je zariadenie, ktoré vďaka unikátnemu firewallu ochráni celú vašu lokálnu sieť pred škodlivou prevádzkou z internetu. Pripája sa klasickým ethernetovým káblom medzi modem a router. Vďaka bezpečnej štandardnej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmvéru a adaptívnemu distribuovanému firewallu ponúka Turris Shield maximálnezabezpečenie. Turris Shield je tiež open source – beží na operačnom systéme Linux (založenom na OpenWrt) a na otvorenom hardvéri.


Turris Shield

Jednoduché nastavenie

Turris Shield zapojíte medzi modem a router. Samotné nastavenie je otázkou len pár kliknutí myšou v prívetivom webovom rozhraní.

Turris Shield

Aktualizácia

Zariadenie Turris Shield dostáva pravidelné aktualizácie firmvéru, čo je dôležité pre celkovú bezpečnosť pripojených zariadení.

Turris Shield

VPN

Pre vzdialené pripojenie do siete sa používa šifrovaný protokol VPN.

Turris Shield

Distribuovaný adaptívny firewall

Do vašej siete sa z internetu často snaží preniknúť škodlivá prevádzka s cieľom šíriť malvér. Turris Shield je však schopný všetku sieťovú prevádzku analyzovať a bezpečne zablokovať. Vytvorené bezpečnostné aktualizácie sa totiž automaticky zdieľajú naprieč všetkými Turris zariadeniami.

Nenahraditeľné funkcie firewallu Turris Shield

Pre maximálne zabezpečenie pri pohybe na internete je dôležité súkromie. Preto je Turris Shield vybavený funkciou VPN servera, ktorý zabezpečí, že vás nebude môcť nikto sledovať. S šifrovaným pripojením sa všetky zariadenia pripojené do vašej siete pohybujú na internete s vyššou anonymitou a bezpečnosťou. Poskytovateľ internetového pripojenia vás nebude môcť sledovať a skomplikujete tým aj cielenie reklamy. Tiež nemusíte zakaždým myslieť na prihlasovanie k VPN. Nastavíte ho automaticky raz navždy a pre všetky potrebné zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 166 mm
Výška 45 mm
Hĺbka 114 mm

Typ a funkcie

Typ Desktop

Rýchlosť

Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Hmotnosť

Hmotnosť 733 g

Porty

RJ-45 5 ks
10/100/1000Base-T 5
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1ks
Kód:  TuRRsMV015
Produktové číslo:  FTRS-SSHL05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04