Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Turris MOX Start

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Turris MOX Start

Modulárny router Turris MOX Štart

Turris MOX Start je jedinečný modulárny router vhodný pre malé až stredné firmy, počítačových špecialistov a domácnosti všetkých používateľov, ktorí sú si vedomí rizík, ktoré prináša internet. Vďaka bezpečnej štandardnej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmwaru a adaptívnemu distribuovanému firewallu ponúka Turris MOX Start maximálne zabezpečenie. Turris MOX je tiež open source – beží na operačnom systéme Linux (založenom na OpenWrt) a na otvorenom hardvéri.


Turris MOX

Automatické aktualizácie

Zariadenie Turris MOX dostáva pravidelné aktualizácie firmwaru, čo je dôležité pre celkovú bezpečnosť pripojených zariadení.

Turris MOX

Dáta v bezpečí

Každý Turris MOX môžete využiť po pripojení USB disku ako zdieľané úložisko. Vďaka tomu budete mať dáta na jednom mieste a pod kontrolou.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Identifikácia útokov

Pre bezpečnosť siete je dôležité rozpoznať podozrivé dátové toky. Informácie o nich sú prostredníctvom Turris MOX Start odosielané IT expertom v centrále Turris.

Turris MOX

Distribuovaný adaptívny firewall

Do vašej siete sa z internetu často snaží preniknúť škodlivá prevádzka s cieľom šíriť malvér. Router Turris MOX Start je však schopný všetku sieťovú prevádzku analyzovať a bezpečne zablokovať. Vytvorené bezpečnostné aktualizácie sa totiž automaticky zdieľajú naprieč všetkými Turris zariadeniami.

Základná výbava routera Turris MOX Start

Router Turris MOX Start je zložený z modulu MOX A (Basic), zdroja a micro SD karty. Je tak vôbec tým najzákladnejším prvkom modulárneho riešenia Turris MOX. Môžete ho využiť aj ako malý server. Ak pridáte doplnok MOX WiFi (SDIO), tak výsledkom bude router WiFi s podporou Bluetooth. Ďalej je k dispozícii 1× WAN konektor na pripojenie pomocou kábla. Výhodou je prítomnosť slotu na micro SD karty, alebo USB 3.2 Gen1. Celú prevádzku má pod kontrolou čipová sústava Marvell Armada 3720 s 1,0 GHz frekvenciou a 1 GB RAM.

Turris MOX

Žiadne rušivé diódy

Pri používaní určite oceníte, že Turris MOX Start je vybavený iba jednou malou diódou, ktorú navyše môžete vypnúť.

Turris MOX

Bez jedinej skrutky

Aj napriek modulárnemu riešeniu je prekvapivé, že Turris MOX Start môžete zložiť aj rozložiť bez použitia náradia.

Turris MOX

Integrované antény

Turris MOX Start obsahuje výhradne interné antény, takže na prvý pohľad len expert spozná, že ide o WiFi router.

Turris MOX

Ako na rozširujúce moduly pre Turris MOX?

Modulové riešenie je mimoriadne zaujímavé, ale pri výbere si musíte zistiť dôležité informácie. Pokiaľ požadovaný modul kombinujete s inými modulmi, ubezpečte sa, že sú navzájom kompatibilné. Poradie modulov a priechod signálov PCIe a SGMII v konfigurátore si môžete overiť tu.

Kód:  TuRRsMV005
Produktové číslo:  RTMX-SST10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06