Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Trust Thano Tablet Headrest Car Holder

2,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust Thano Tablet Headrest Car Holder

Prémiový držiak tabletu Trust Thano s montážou na opierku hlavy autosedačky

Univerzálny držiak tabletu Trust Thano ľahko pripevníte na opierku hlavy akejkoľvek autosedačky. Vďaka kvalitnému spracovaniu a možnosti vertikálneho i horizontálneho použitia si sledujúci môžu ľahko nastaviť ideálny pozorovací uhol. Čalúnené čeľuste držiaka sú ľahko prispôsobiteľné a dokážu bezpečne uchytiť tablety s maximálnou šírkou 19,5 cm (7 – 11“). Držiak Trust Thano nijako nebráni prístupu k displeju, konektorom a ovládacím prvkom tabletu.

Kľúčové vlastnosti držiaka Trust Thano Tablet Headrest Car Holder

  • Univerzálny prémiový držiak tabletov Trust Thano na upevnenie na opierku hlavy autosedačky
  • Nastaviteľné čalúnené čeľuste pevne uchytia až 195 mm široké tablety (7 – 11“)
  • Jednoduchá a bezpečná montáž na opierku sedadla
  • Držiak Trust Thano vám pomôže zabaviť deti pri cestovaní autom hrami či sledovaním filmov
  • Tablet je možné nastaviť do optimálneho sledovacieho uhla
  • Držiak je možné používať vertikálne i horizontálne
  • Trust Thano nebráni prístupu k ovládacím prvkom tabletu či konektorom

Pripevnite tablet bezpečne na akúkoľvek autosedačku

Pomocou držiaka Trust Thano Tablet Headrest Car Holder môžete ľahko a bezpečne uchytiť váš tablet na opierku hlavy autosedadla. Prémiový držiak pevne udrží tablet pri jazde a poskytne zábavu cestujúcim na zadných sedadlách.


Trust Thano Tablet Holder si poradí s väčšinou tabletov

Držiak Trust Thano je ideálne riešenie na flexibilné umiestnenie tabletov v interiéri vášho automobilu. Je kompatibilný so všetkými tabletmi s maximálnou šírkou 19,5 cm (7 – 11“) a vďaka ľahko nastaviteľným mäkčeným čeľustiam do neho môžete bez obáv vložiť aj tablet s krytom.


Skvelá zábava pri cestovaní autom

Umožnite vašim deťom na zadnej sedačke pohodlne sledovať filmy na tablete alebo hrať hry, cesta im tak oveľa rýchlejšie utečie. Držiak Trust Thano je veľmi flexibilný a dovoľuje presné nastavenie sledovacieho uhla, takže môžete tablet používať podľa potreby v horizontálnej i vertikálnej polohe. Po celú dobu máte jednoduchý prístup k displeju tabletu a všetkým jeho ovládacím prvkom a konektorom.


Držiak Trust Thano sa ľahko inštaluje

Trust Thano Tablet Holder má robustnú konštrukciu, vďaka ktorej ho ľahko a bezpečne pripevníte k akejkoľvek automobilovej opierke hlavy. Vystlané čeľuste držiaka potom uchopia váš tablet pevne, ale zároveň veľmi šetrne, takže nemôže dôjsť k poškodeniu jeho povrchu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na opierku hlavy

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 17,78 cm
Max. šírka zariadenia 27,94 cm
Kód:  JS271a2
Produktové číslo:  23604

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08